به گزارش ایرنا مردادماه امسال آیت الله رییسی در سفر استانی به کرمان اعلام کرد که شهرستان شدن جازموریان در وزارت کشور مطرح است و در دولت در دست پیگیری قرار دارد.
حالا محمدمهدی فداکار استاندار کرمان می گوید که تصویب فرمانداری جازموریان که همان تاسیس شهرستان جدید است به انجام رسیده است.
بخش جازموریان اینک ذیل شهرستان رودبارجنوب در جنوب استان کرمان قرار دارد.
استاندار کرمان روز پنجشنبه در همایشی با عنوان جشن بزرگ آیندهسازان جنوب کرمان با اشاره به تصویب ایجاد فرمانداری جازموریان ادامه داد: ایجاد فرمانداری جازموریان شرایط را برای خدمتگزاری بیشتر فراهم می کند.
فداکار همچنین با اشاره به مشکلات و ظرفیت های جنوب استان گفت: پهنه های معدنی در جنوب استان از شمال استان بیشتر است و شرایط را برای اشتغالزایی در تمام مناطق مختلف آن ایجاد میکند.
به گفته وی پهنه معدنی گستردهای در این منطقه وجود دارد که با راهاندازی این معادن اشتغال بسیار مناسبی ایجاد می شود.
فداکار افزود: این معادن نیروهای متخصص و تکنیسین ماهر نیاز دارد که دانشگاه علمی- کاربردی و نیز فنی و حرفهای به تربیت نیروهای مورد نیاز باید کمک کنند.
به گزارش ایرنا نماینده پنج شهرستان جنوبی کرمان در مجلس شورای اسلامی هم در این آیین گفت: زیرساخت نیاز اساسی در جنوب استان کرمان است و با وجود فعال شدن معادن شاهد تغییرات و توسعه خواهیم بود.
منصور شکراللهی افزود: پهنههای مس در جنوب استان بزودی به بخش خصوصی واگذار خواهد شد و با توجه به ظرفیت های معدنی و کشاورزی زمینه توسعه در این منطقه وجود دارد.
شکرالهی همچنین با اعلام خبر راهاندازی دانشکده پرستاری در جنوب کرمان داد و افزود: این دانشکده در رشتههای پرستاری، بیولوژی داخلی و بهداشت عمومی اردیبهشت سال آینده دانشجو میپذیرد.
وی اضافه کرد: سال آینده جازموریان هم دارای فرمانداری میشود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان هم در این آیین گفت: امسال در استان کرمان ۴۱۰ کلاس افتتاح شد که ۱۰ درصد افتتاح کلاس ها در کشور را شامل می شود.
رضا رضایی افزود: استاندار کرمان بیشترین میزان تخصیص اعتبارات را در میان دیگر دستگاهها به آموزش و پرورش داده است.
وی همچنین از تایید چارت اداره آموزش و پرورش جازموریان خبر داد و افزود: این اداره بزودی افتتاح و از رودبار جنوب مستقل میشود.
امام جمعه کهنوج نیز در این آیین گفت: جنوب کرمان سرشار از استعداد است اما شرایط و بستر لازم برای رشد این استعدادها به اندازه کافی وجود ندارد.
حجت الاسلام نجنو افزود: امکانات موجود قابل مقایسه با شهرستان های برخوردار نیست.
مدیرعامل شرکت سنگ آهن گهر زمین هم در این آیین گفت: با توجه به اکتشافات جدیدی که در منطقه جنوب کرمان صورت گرفته این منطقه به زون صنعتی همچون سیرجان تبدیل خواهد شد.
محمد فلاح افزود: حمایت از دانش آموزان و استعدادهای نهفته در این منطقه با این هدف بود که تعداد تحصیلکردگان و راه یافتگان به دانشگاهها افزایش یابد و بتوانند از فرصت های شغلی که در حوزه صنعت و معدن ایجاد می شود استفاده کنند.
وی اضافه کرد: در جنوب کرمان در تابستان گذشته شاهد افزایش ۷۲ درصدی قبولی در کنکور بودهایم که علاوه بر شرکت گهر زمین، خیران و مدیران آموزش و پرورش نیز در کسب این موفقیت ها کمک کردند.
فلاح ادامه داد: قبولی ۵۸ نفر در رشته پزشکی در این شهرستان ها کار بزرگی است.
به گزارش ایرنا در این آیین تفاهم نامهای برای همکاری دوجانبه میان شرکت گهر زمین و آموزش و پرورش در انجام هرچه بهتر ماموریت های سازمانی هم به امضا رسید.
نظر شما