عملیات اجرایی قرارگاه بهداشتی و درمانی در مرز خسروی آغاز شد

قصرشیرین- ایرنا- عملیات اجرایی قرارگاه تاکتیکی، بهداشتی، درمانی اربعین حسینی (ع) در پایانه مرزی خسروی روز پنجشنبه با حضور رییس سازمان اورژانس کشور، مدیرکل خیرین وزارت بهداشت و درمان و جمعی از مسئولان استان کرمانشاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، آیین کلنگ زنی قرارگاه تاکتیکی، بهداشتی، درمانی اربعین حسینی (ع) در پایانه مرزی خسروی عصر امروز با حضور رییس سازمان اورژانس کشور، مدیرکل خیرین وزارت بهداشت، نماینده مردم قصرشیرین در مجلس شورای اسلامی، رییس دانشگاه علوم پزشکی، امام جمعه و فرماندار شهرستان قصرشیرین برگزار شد.

رییس سازمان اورژانس کشور در حاشیه آغاز عملیات اجرایی این قرارگاه گفت: طبق برنامه ای که پیش بینی شده این مرکز پیش از اربعین پیش رو به بهره برداری خواهد رسید.

دکترجعفر میعادفر افزود: مرکز تاکتیکی درمانی نقطه صفر مرزی خسروی، در زمینی به مساحت ۲ هزار متر مربع و در ۲ طبقه راه اندازی می شود.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه اربعین سالهای آینده نیز در فصل گرم سال خواهد بود، این مرکز برای ارائه خدمات درمانی لازم به زائران عتبات عالیات، راه اندازی می شود.

نماینده مردم شهرستان های سرپل ذهاب، قصرشیرین و گیلان‌غرب در مجلس شورای اسلامی هم گفت: راه اندازی این مرکز درمانی برای مرز خسروی در ایام اربعین یک ضرورت بود.

شهریار حیدری افزود: این طرح با کمک خیرین و حمایت های دولت و وزارت بهداشت تامین اعتبار شده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه نیز گفت: برای ساخت این مرکز بیش از ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته است.

دکتر قباد محمدی افزود: امید است با راه اندازی این قرارگاه بتوانیم برای درمان بیماران گرمازده و سرم تراپی در اربعین خدمات مطلوبی را به سرانجام برسانیم.

خسروی کوتاهترین مسیر به کربلای معلی

از امسال مرز خسروی در شهرستان قصرشیرین برای تردد زائران اربعین بازگشایی شده است.

مرز رسمی خسروی در فاصله ۱۵ کیلومتری قصرشیرین تا بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ و تا سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد و به دلیل مسافت کوتاهی که نسبت به سایر مرزهای کشورمان با شهرهای زیارتی و مهم عراق دارد، کانونی مهم برای تردد مسافران و زائران ایرانی و عراقی است.

قصرشیرین در غرب کرمانشاه بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت و بیش از ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارد که دارای ۲ مرز رسمی خسروی و پرویزخان است.

در این شهرستان ۱۴ واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا درجه سه با ۳۲۲ اتاق و یک هزار و۵۰ تخت از اوایل دهه ۸۰ ساخته شده تا زائران عتبات عالیات در مسیر تردد خود به عراق، یک شب را در این منطقه مرزی اقامت داشته باشند، این مهم با هدف رونق بخشیدن به شهر و بهره مندی مردم قصرشیرین از مزایای تردد زوار صورت می گرفت.

خسروی یکی از مرزهای مهم و با موقعیت راهبردی کشورمان است که این مرز بین المللی قدیمی‌ترین مرز رسمی کشورمان با عراق برای تردد زائران عتبات عالیات است که در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده است.

زائرانی که مرز خسروی را برای ورود به عراق انتخاب می کنند پس از عبور از شهرهای دیالی و بغداد به کاظمین سپس کربلا و نجف می رسند. همچنین پیش از زیارت امام حسین(ع)، به امامان مدفون در کاظمین و سامرا عرض ادب می کنند و همین موضوع خسروی را به «مسیر ولایت» ملقب کرده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha