۱ فروردین ۱۴۰۲، ۸:۱۸
کد خبرنگار: 5333
کد خبر: 85061754
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

«قصه‌های غولی»؛ رمانی برای کودکان دبستانی

۱ فروردین ۱۴۰۲، ۸:۱۸
کد خبر: 85061754
«قصه‌های غولی»؛ رمانی برای کودکان دبستانی

تهران- ایرنا- کتاب «قصه‌های غولی» علاوه بر سرگرم کردن کودک، او را با شخصیت‌ها، خوی‌ها و وضعیت‌های متفاوت و متنوعی آشنا می‌کند.

به گزارش خبرنگار کتاب ایرنا، قصه‌های غولی رمانی است اثر عباس قدیرمحسنی که برای کودکان گروه سنی ج (سال‌های پایان دبستان) نوشته شده است. عباس قدیرمحسنی نویسنده و طنزپردازی است که بیشتر در حوزه کودک و نوجوان فعالیت دارد. از این نویسنده مجموعه‌ قصه‌های عهدبوق نیز منتشر شده است.

نویسنده در مقدمه‌ این کتاب آورده است:

واقعا نمی‌دانم این غول از کجا آمد. کی آمد. چطوری آمد. فقط می‌دانم دلم می‌خواست یک غول داشته باشم که با همه غول‌ها فرق داشته باشد. یک غول متفاوت که مهربان و بی‌آزار باشد و در آسمان‌ها زندگی کند. بعد دنبال اتفاقاتی رفتم که می‌توانست برای غول اتفاق بیفتد. غول من از یک بطری متولد می‌شود و در آسمان جاودانه می‌شود و هفت مرحله را از تولد به بعد طی می‌کند که در هر مرحله اتفاقی برایش می‌افتد که …

مثل اینکه دارم همه کتاب را تعریف می‌کنم. خودتان بخوانید دیگر.

این کتاب داستای آقا غول است که خیلی خیلی ناگهانی از چراغ جادو آزاد می‌شود و یک عالمه ماجرا را پشت سر می‌گذارد. بالاخره بعد از مدتی سر به راه می‌شود و با خانم غول ازدواج می‌کند و صاحب هفت تا بچه غول قد و نیم‌قد می‌شود. اما این پایان ماجرا نیست.

قصه‌های غولی را نشر پیدایش در دسته‌ داستان کودک منتشر کرده است. این مجموعه علاوه بر سرگرم کردن کودک، او را با شخصیت‌های، خوی‌ها و وضعیت‌های متفاوت و متنوعی آشنا می‌کند. تصویرگری‌های زیبای کتاب نیز کاری از ثنا حبیبی‌راد است.

درباره نویسنده

عباس قدیرمحسنی متولد ۱۶ بهمن ۱۳۵۱ در تهران، نویسنده و طنزپرداز ایرانی است.

قدیرمحسنی کار خود را با همکاری با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آغاز کرد و در کنار آن به نوشتن داستان و مقاله برای مجلات و روزنامه‌های ایران روی آورد. در این مدت عمده‌ آثار او در مجلات کودک و نوجوان از جمله کیهان بچه‌ها، سلام بچه‌ها، پوپک و بچه‌ها گل‌آقا، و با نام مستعار باباقدیر منتشر می‌شد.

در این مدت انتشار آثار فانتزی کودکان و داستان‌های واقع‌گرایانه برای نوجوانان بخش عمده‌ای از نوشته‌های قدیرمحسنی را تشکیل می‌دادند. در کنار انتشار این آثار قدیرمحسنی به فعالیت در حوزه‌های نقد و داوری در جشنواره‌های داستان نیز می‌پرداخت که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به داوری دومین جشنواره طنز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان (طحفه تهرون) و دبیر داوران کودک و نوجوان نهمین جشنواره مطبوعات کودک اشاره کرد. شماری از نقدهای قدیرمحسنی بر ادبیات کودک و نوجوان در مجله‌های تخصصی کتاب ماه کودک و نوجوان و ادبیات داستانی نیز منتشر شده‌است.

«قصه‌های غولی»؛ رمانی برای کودکان دبستانی

قسمتی از متن کتاب

تولد آقای غول

آقای غول به شکلی کاملا اتفاقی و تصادفی،‌ناگهان آزاد شد. یعنی از توی زندان بطری که سال‌ها در آن بود بیرون آمد. یک لحظه در بطری باز شد و آقای غول زود از توی بطری بیرون پرید و یک لگد محکم هم به بطری زد. بطری هم رفت آسمان و آمد زمین و محکم به یک صخره خورد و تکه تکه شد. آقای غول نفس عمیق و بلندی کشید و گفت:‌ «آخیش، راحت شدم!»

کتاب قصه‌های غولی نوشته عباس قدیرمحسنی و تصویرگری ثنا حبیبی‌راد در ۱۰۸ صفحه در سال ۱۴۰۰ با قیمت ۳۰ هزار تومان توسط انتشارات پیدایش منتشر شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha