۲۹ اسفند ۱۴۰۱، ۱۲:۰۷
کد خبرنگار: 3009
کد خبر: 85062247
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

بازرسی از قنادی‌ها و رستوران‌ها تا ۱۵ فروردین ادامه دارد

تهران- ایرنا- سرپرست اداره‌کل استاندارد استان تهران گفت: قنادی‌ها، آجیل‌فروشی‌ها و رستوران‌های استان، در راستای طرح عیدانه، جهت نظارت بر خدمات ارائه‌شده به شهروندان، از نیمه اسفندماه، به مدت یک ماه در حال بازرسی‌اند.

به گزارش ایرنا از اداره‌کل استاندارد استان تهران، «محمدحسین طاهری» روز دوشنبه در خصوص ارزیابی خدمات رستوران‌ها اظهار کرد: در این بازرسی‌ها نحوه پذیرایی در سالن رستوران، الزامات و شرایط عمومی بهداشتی محل طبخ، سالن پذیرایی، وضعیت بهداشتی تاسیسات و تجهیزات بررسی و ارزیابی می‌شود.

وی افزود: در این بازرسی‌ها نمایندگانی از سازمان ملی استاندارد ایران و اتحادیه رستوران‌داران، بازرسان اداره‌کل را همراهی می‌کنند.

طاهری همچنین در خصوص شاخص‌های ارزیابی قنادی‌ها و آجیل‌فروشی‌ها توضیح داد: بازرسان استاندارد با مراجعه به این مراکز، وضعیت بهداشتی کارکنان فعال در بخش‌های مختلف، بهداشت فضاهای مختلف نظیر انبارها، یخچال‌ها و محل عرضه خشکبار و شیرینی‌جات را مورد ارزیابی قرار می‌دهند.

به گزارش ایرنا، طرح عیدانه از سوی سازمان ملی استاندارد، از ۱۵ اسفندماه آغاز و تا ۱۵ فروردین‌ماه، با محورهای نظارت بر بازار و ارائه خدمات استاندارد در مراکزی نظیر فروشگاه‌های زنجیره‌ای، رستوران‌ها، پایانه‌های مسافربری، فرودگاه‌ها و ایستگاه‌های قطار، مراکز اقامتی، میادین میوه و تره‌بار، خدمات قالیشویی و مراکز فروش شیرینی و آجیل، در حال اجراست.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha