«مهدی حسین پور» روز سه شنبه در این خصوص به ایرنا افزود: همزمان با اجرای طرح ویژه عیدانه نوروز از ۱۵ اسفند ماه ۱۴۰۱ تا ۱۵فروردین ماه ۱۴۰۲ در کشور، تمام محورهای ارزیابی ابلاغی سازمانی در حال پیگیری و بازرسی هستند و در این خصوص رستورانهای بین راهی که محل مناسبی برای توقف مسافران و استفاده از خدمات آنهاست از دید بازرسان استاندارد استان کرمانشاه پوشیده نمانده است.
وی اضافه کرد: در این بازرسی بر اساس چک لیست ارسالی از سوی سازمان ملی استاندارد ایران، الزامات تهیه، فرآوری پخت و نگهداری مواد غذایی، الزامات پذیرش سفارش و تحویل غذا، الزامات پذیرایی سرو میز، الزامات غذای بیرون بر، ویژگی ها و شرایط عمومی بهداشتی، سقف، دیوارها، کف، ایمنی و ... مورد بررسی و ارزیابی قرار میگیرند.
قابل ذکر است طرح ویژه عیدانه از نیمه اسفند ماه تا نیمه فروردین ماه سال ۱۴۰۲ در تمام کشور در محورهای ارزیابی هتل ها، فرودگاه های، فروشگاه های زنجیره ای، مراکز پذیرایی، مراکز اقامتی بین راهی، میادین میوه و تره بار، خدمات قالیشویی و مراکز فروش شیرینی انجام میشود و در اتمام طرح، کلیه اطلاعات و بازخوردهای های دریافتی، جهت بررسی، جمعبندی و نتیجه گیری به سازمان استاندارد ارسال می شود.
نظر شما