۳ فروردین ۱۴۰۲، ۲۳:۱۶
کد خبرنگار: 5418
کد خبر: 85064681
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

دبیرکل سازمان ملل خواستار پایان "جنگ با طبیعت" شد

۳ فروردین ۱۴۰۲، ۲۳:۱۶
کد خبر: 85064681
دبیرکل سازمان ملل خواستار پایان "جنگ با طبیعت" شد

تهران-ایرنا- آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد، روز پنجشنبه با اشاره به جریان‌های بلندمدت که می‌تواند سیاره زمین را برای انسان غیرقابل سکونت کند، گفت که زمان پایان دادن به "جنگ با طبیعت" فرا رسیده است.

به گزارش پنجشنبه شب ایرنا از "یو پی آی " گوترش پیش از آغاز روز جهانی هواشناسی (جمعه) گفت: آسیب‌هایی که از عصر صنعتی تاکنون به آب و هوا وارد شده است، سیاره ما را غیرقابل سکونت خواهد کرد.

اظهارات وی در پی گزارشی از هیات بین دولتی سازمان ملل متحد در مورد تغییرات آب و هوایی است که می‌گوید، استفاده مداوم از سوخت‌های فسیلی، همراه با استفاده «نابرابر و ناپایدار» از انرژی و زمین، منجر به افزایش عمومی دمای هوا در زمین شده است.

گوترش گفت که زمان "تحول و نه بی‌توجهی " در چشم‌انداز انرژی فرا رسیده است و برای جلوگیری از آسیب بیشتر و جبران ناپذیر اقلیمی، یک تغییر اساسی لازم است.

وی تاکید کرد: زمان پایان دادن به جنگ بی‌امان و بی‌معنی با طبیعت و ارائه آینده‌ای پایدار که آب و هوای ما به آن نیاز دارد و نسل‌های آینده حق آن را دارند, فرارسیده است.

به گزارش ایرنا, آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل روز چهارشنبه وقت محلی در اجلاس جهانی آب در مقر سازمان ملل در نیویورک گفت: آب مایه حیات بشریت است. ما از طریق مصرف بیش از حد و استفاده ناپایدار، مایه حیات بشریت را از بین می‌بریم و آن را از طریق گرمایش جهانی تبخیر می‌کنیم.

گزارش مشترک "آب" سازمان ملل و سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد (یونسکو) می‌گوید که جهان کورکورانه در مسیر خطرناکی از مصرف بی‌رویه و توسعه بیش از حد قرار دارد.

بر اساس این گزارش، هم اکنون حدود ۱۰ درصد از جمعیت جهان در مناطقی زندگی می‌کنند که دارای تنش آبی بالا یا بحرانی هستند و بیش از ۳. ۵ میلیارد نفر حداقل یک ماه در سال در شرایط تنش آبی زندگی می‌کنند.

کارشناسان معتقدند ناامنی منابع آبی برای نیازهای بشر از جمله تولید مواد غذایی و تولید برق با انرژی آبی، تهدیدی جدی است و پیش‌بینی می‌کنند در مناطقی مانند شاخ آفریقا که کاهش بارندگی باعث خشکسالی‌های طولانی و شدید می‌شود، ثبات سیاسی به خطر افتاده و بحران‌هایی مانند گرسنگی و قحطی میلیونها نفر، مهاجرت گسترده و جنگ در انتظار باشد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha