اسعد رسولی روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: از ابتدای شروع فعالیت (۲۷ اسفند ۱۴۰۱) ستاد اسکان فرهنگیان این شهرستان، تاکنون در مجموع حدود ۲ هزار مسافر و گردشگر از مناطق مختلف کشور در این شهرستان اسکان داده شدند.
وی افزود: از این تعداد، بیش از یک هزار و ۵۵۰ نفر در قالب ۳۶۰ خانوار در ستاد مدارس و بیش از ۴۵۰ نفر در خانه معلم این شهرستان پذیریش شدند.
مدیر آموزش و پرورش مهاباد گفت: ستاد اسکان فرهنگیان شهرستان مهاباد با ۱۳ مدرسه در قالب ۱۰۴ اتاق آمادگی پذیرایی از ۴۱۶ مهمان در روز را دارد همچنین خانه معلم نیز با ۲۴ اتاق و ظرفیت ۱۳۰ تخت در این ایام پذیران مهمانان و گردشگران نوروزی است.
وی اضافه کرد: فرهنگیان مسافر میتوانند با مراجعه به پایگاه اسکان آموزش و پرورش شهرستان واقع در مدرسه شبانه روزی امین اسلام واقع در بلور بسیج (باغ اسماعیل آقا) با شماره تماس ۰۴۴۴۲۴۴۳۹۶۳ و ارایه مدارک شناسایی و هویتی و یا نامه از اداره رفاه و پشتیبانی آموزش و پرورش محل سکونت خود، از امکانات مورد نیاز مدارس برای اسکان استفاده کنند.
رسولی جلب رضایت مسافران فرهنگی را مهمترین هدف عوامل اجرایی ستاد اسکان در سطح شهرستان عنوان کرد و گفت: به همین جهت آموزش و پرورش مهاباد در راستای تکریم منزلت جایگاه مسافران و گردشگران نوروزی، از تمام ظرفیتها برای ارایه خدمات بهتر از جمله ارتقای مسایل بهداشتی و نظافتی در اسکانها استفاده میکند.
وی یادآور شد: ستاد اسکان فرهنگیان مهاباد تا ۱۲ فروردین ماه جاری به فعالیت خود و پذیرش مهمانان و مسافران نورزی در این شهرستان ادامه میدهد.
به گزارش ایرنا، مهاباد ۹۲ اثر تاریخی ثبت شده ملی دارد که سد مهاباد، غار سهولان، تالاب کانی برازان، موزه و حمام میرزا رسول، تخته سنگی فقره قا، برده کنته و مسجد جامع از مهمترین اثرهای تاریخی و جاذبههای گردشگری این شهرستان است
آذربایجانغربی رتبه نهم گردشگری در بین استانهای کشور را دارد و در این میان شهر مهاباد نیز یکی از اصلیترین مناطق پربازدید این استان برای گردشگران به شمار میرود که به نگین آذربایجان مشهور است.
مهاباد با ۲۶۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجانغربی قرار دارد.
نظر شما