۴ فروردین ۱۴۰۲، ۱۴:۳۰
کد خبرنگار: 2778
کد خبر: 85065107
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

فعالیت ۲۰ مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی در سیستان و بلوچستان

زاهدان- ایرنا- مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان از فعالیت ۲۰ مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی در سطح این استان خبر داد.

حامد آرامش روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی در راستای کمک به بهبود فضای کسب‌وکار، ایجاد ارتباط پایدار بین فعالیت‌های کارآفرینانه، فضای کسب‌وکار و تولید، ارائه مشاوره‌های تخصصی مبتنی بر دانش کاربردی و نوآوری به صاحبان ایده، صاحبان کسب‌وکار، کارآفرینان، تعاون‌گران و متقاضیان ایجاد بنگاه‌های اقتصادی، هدایت صاحبان سرمایه به فعالیت‌های کارآفرینانه و افزایش ضریب موفقیت کسب‌وکارهای نوپا، کارآفرینان و تعاون‌گران از طریق اعطای مجوز فعالیت به افراد علاقمند از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایجاد شده و فعالیت می‌کنند.
وی افزود: متقاضیان راه‌اندازی این مراکز می توانند با مراجعه به سامانه https://mojavez.mcls.gov.ir/fa/eshtghal فرآیند ثبت درخواست تا صدور مجوز را طی کنند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان تأکید کرد: صدور مجوز به منزله نهایی شدن اخذ مجوز نیست و تکمیل این مرحله منوط به تأیید اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان است.
وی بیان کرد: فعالیت مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی، حول محور چهار نوع خدمت مشاوره کارآفرینی، شتاب‌دهندگی، فضای کار اشتراکی و کافه کارآفرینی قرار دارد. متقاضیان حقیقی و یا حقوقی می‌توانند در یک، برخی و یا هر چهار فعالیت زیر مجموعه مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی در صورت وجود شرایط لازم، درخواست مجوز دهند.
آرامش ادامه داد: با توجه به اتصال سامانه صدور مجوز مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی به درگاه ملی مجوزها، متقاضیان دریافت مجوز، پس از بارگذاری مدارک و مستندات لازم در سامانه، مجوز خود را به صورت آنی دریافت می‌کنند و ادامه فعالیت متقاضی، منوط به احراز شرایط و تأیید مدارک و مستندات، طی ۱۰ روز کاری، توسط ادارات کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان‌ است.
وی تصریح کرد: هر مرکز، ۶ ماه پس از اخذ مجوز از طریق درگاه ملی مجوزها و تأیید و دریافت مجوز، رتبه‌بندی می‌شود. رتبه‌ها شامل درجه الف (خوب)، ب (متوسط) و ج (ضعیف) است. مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان ادامه داد: تمامی مراکز دارای مجوز به صورت سالیانه رتبه‌بندی می‌شوند و مراکز دارای رتبه (ج) ۶ ماه فرصت دارند تا شرایط خود را با ملاک‌ها و شاخص‌های ارزیابی ارتقا داده و به رتبه بالاتر دست یابند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha