سعید طالبی پور روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این تعداد گردشگر در هتل ها، مهمانسراها، مدارس و اقامتگاه های بومگردی کهگیلویه و بویراحمد اسکان داده شدند.
وی بیان کرد: از روز بیست و پنجم اسفند سال ۱۴۰۱ تاکنون ۲۶۳ هزار و ۷۵۱گردشگر از جاذبه های طبیعی،تاریخی و مذهبی استان بازدید کرده اند.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد افزود: ۸۰ هزار و ۲۴۹ نفر از جاذبه های گردشگری استان در روز چهارم فروردین بازدید کردند که از این تعداد ۱۲ هزار و۴۷ نفر در مکان های اقامتی اسکان داده شدند.
وی بیان کرد: روستای کریک در شهرستان دنا، منطقه شلالدون باشت، بارگاه حضرت بی بی حکیمه (س) در گچساران ،آبشار یاسوج و چشمه بلقیس چرام از شلوغ ترین جاذبه های گردشگری کهگیلویه و بویراحمد در تعطیلات نوروز امسال بوده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد ابراز کرد: بیش از ۱۲۰ مجموعه گردشگری در سطح استان شامل اردوگاه های تفریحی، خانه های مسافر و بومگردی ها در ایام نوروز ۱۴۰۲ فعال است.
وی تاکید کرد: ۴۹۰ اتاق، متشکل از یکهزار و ۶۱۹ تخت در کهگیلویه و بویراحمد آماده پذیرایی از مسافران و گردشگران نوروزی شده است.
سالانه بیش از یک هزار گردشگر خارجی و چند میلیون گردشگر ایرانی از جاذبه های این استان دیدن می کردند.
کهگیلویه و بویراحمد با داشتن ۲۸۰ تفرجگاه طبیعی، ۳۰۰ بقعه متبرکه، افزون بر ۷۷۰ اثر تاریخی که در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده در کنار جاذبه های مردم شناسی چون پوشش ها و گویش های محلی و آواها و نواهای محلی یکی از مقاصد گردشگری جنوب کشور محسوب می شود.
کهگیلویه و بویراحمد با مساحتی حدود ۱۶ هزار کیلومتر مربع وسعت بین استانهای فارس، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، اصفهان و خوزستان واقع شده است.
نظر شما