به گزارش دفتر منطقه ای ایرنا در دمشق، حضور غیرقانونی تروریست های آمریکایی در سوریه که از سال ۱۳۹۶ آغاز شده هنوز ادامه دارد و به رغم درخواست های مکرر دولت سوریه از مجامع بین المللی برای خروج نظامیان آمریکایی از این کشور، اما یانکی ها هنوز نمی خواهند سوریه را ترک کنند.
"جان کربی" سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید دو روز پیش طی سخنانی در گفت وگو با برنامه «Face the Nation» شبکه "سی بی اس" آمریکا اعلام کرده که "جو بایدن" رئیسجمهور آمریکا معتقد است که نیروهای آمریکایی را همچنان در سوریه حفظ کند.
وی بدون اشاره به دلایل حضور تروریست های آمریکایی در سوریه که همان سرقت جان و مال سوری ها و تامین امنیت رژیم صهیونیستی و حمایت از تروریست ها می باشد، مدعی شده که «ما همواره برای دفاع! از ارتش و تأسیسات خود اقدام میکنیم و بایدن قطعاً متعهد است نظامیان آمریکایی را در سوریه نگه دارد و این نظامیان برای مقابله! با باقیماندههای داعش مبارزه خواهند کرد».
کربی در حالی حضور غیرقانونی نظامیان تروریست آمریکایی در سوریه را مقابله با بازمانده های داعش اعلام کرده که آمریکایی ها برای حمایت از داعش در سوریه حضور دارند.
وی مدعی شده که «آنچه در اینجا تغییر نمیکند...مأموریت مربوط به داعش است؛ ما کمتر از یکهزار نظامی در سوریه داریم که در تعقیب اعضای این شبکه هستند که تا حد زیادی از بین رفته اند (کشته شده اند)، اما هنوز قابل دوام و مهم محسوب میشوند».
کربی همچنین گفته که «من قطعاً قصد ندارم پتانسیل اقدامات بیشتر ایالات متحده در صورتیکه رئیسجمهور چنین اقداماتی را برای حفظ ارتش و تأسیسات ما مناسب و ضروری در نظر بگیرد، منتفی بدانم؛ ما چنین اقداماتی را ادامه میدهیم و این پیام بلند و واضح ارسال شده است».
وی با اشاره به تایید اقدامات ضدانسانی یانکی ها در سوریه به ویژه حملات هوایی به شرق دیرالزور که بامداد جمعه گذشته انجام شد، گفت که «ما این هفته در اینجا نشان دادیم که ایالات متحده همواره برای محافظت از مردم خود!، قاطعانه عمل میکند».
سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید در حالی از حملات بمب افکن های آمریکایی به شرق سوریه برای محافظت از مردم آمریکا سخن می گوید که گویی خاک سوریه متعلق به آمریکایی هاست و شهروندان آن کشور در آن ساکن هستند، در حالی که آمریکا با سوریه بیش از پنج هزار مایل فاصله دارد.
حضور غیرقانونی تروریست های آمریکایی در سوریه
از اسفندماه سال ۱۳۸۹ (۲۰۱۱) که بحران سوریه آغاز و به جنگ بین المللی تبدیل شد، غربی ها به ویژه آمریکا با ایجاد، تجهیز، آموزش و تسلیح گروه های تروریستی به ویژه داعش و با هدف اصلی "تامین امنیت رژیم صهیونیستی" به صورت غیرمستقیم و در ادامه به طور مستقیم وارد نبرد سوریه شدند، نبردی که پس از سال ها به شکست گروه های تروریستی مورد حمایت جبهه غربی – عربی – صهیونیستی و ترکیه ختم شد.
آمریکا ۲۲ پایگاه غیرقانونی اصلی و ۳ پایگاه فرعی و در مجموع ۲۵ پایگاه در خاک سوریه دارد.
از زمان شکست گروه تروریستی داعش به عنوان بازوی نظامی آمریکا در سوریه در آذر ماه سال ۱۳۹۶، نظامیان آمریکایی مستقیما جایگزین این گروهک تروریستی شدند و دقیقا از همان زمان نیز به جای داعش شروع به استخراج و سرقت نفت سوریه و کشتار مردم این کشور کردند.
در حال حاضر بخشهای عمدهای از سرزمینهای استانهای "الحسکه"، "دیرالزور" و «الرقه» (در شرق و شمال شرق سوریه) که دارای منابع نفت و انرژی میباشد، تحت تصرف تروریست های آمریکایی و نیروهای دموکراتیک سوریه (کردهای سوریه مورد حمایت آمریکا) می باشد که آمریکا ۲۰ پایگاه اصلی و ۳ پایگاه فرعی غیرقانونی در آن منطقه ایجاد کرده است.
آمریکاییها همچنین در جنوب سوریه، هم مرز با اردن و عراق سالها است که دو پایگاه در منطقه التنف ایجاد کرده که تاکنون دهها هزار تروریست در آنها آموزش دیده و پس از تجهیز به مناطق مختلف سوریه برای اقدامات تروریستی اعزام شدهاند و هم اکنون نیز آمریکاییها پشتیبانی شمار زیادی از تروریستها را از طریق همین دو پایگاه انجام میدهند.
با حمله بامداد جمعه بمب افکن های آمریکایی به دیرالزور، وزارت امور خارجه و مهاجران سوریه ضمن محکوم کردن این حمله، این اقدام را سرپوشی برای سرقت نفت از شرق سوریه دانسته و اعلام کرد که دمشق بر پایان دادن به اشغالگری آمریکا و در مقابل گسترش سلطه دولت سوریه بر تمام اراضی خود تأکید دارد و از تمام کشورهای جهان می خواهد تا این حملات را محکوم کنند.
البته حمله بامداد جمعه آمریکایی ها به شرق دیر الزور بدون جواب نماند و رزمندگان مقاومت با ۶۰ راکت، موشک و پهپاد پاسخ تجاوز آمریکایی ها را دادند، اقدامی که نشان داد نیروهای مقاومت آماده پاسخگویی به هرگونه تجاوز آمریکایی هستند و در عین حال پایگاه های آمریکایی در سوریه به رغم مجهز بودن به پدافند هوایی بسیار آسیب پذیر هستند.
"دونالد ترامپ" رئیس جمهوری سابق آمریکا اواخر سال ۲۰۱۹ از خروج نظامیان کشورش از سوریه خبر داده بود، اما وی سپس تحت فشارهای اعضای دولتش، گفته بود که ۹۰۰ نفر از نظامیان این کشور در سوریه باقی خواهند ماند تا سیطره آمریکا بر چاههای نفتی سوریه تضمین شود، اما وجود ۲۵ پایگاه در شرق و جنوب شرق سوریه که مساحت زیادی را شامل می شود مطمئنا به نیروهای اشغالگر بسیار بیشتری نیاز دارد که آمریکا شمار دقیق آنها را اعلام نمی کند.
خسارت های فراوان آمریکایی ها به سوریه
حضور غیرقانونی آمریکا در خاک سوریه که از سال ۱۳۹۶ آغاز شده، تاکنون خسارت های بی شمار انسانی و مادی برای سوری ها داشته به حدی که بنا بر اعلام چند ماه پیش وزارت خارجه سوریه فقط خسارت های وارده آمریکا به صنعت نفت این کشور به طور مستقیم و غیرمستقیم در مجموع حدود ۱۱۱ میلیارد و ۹۰۰ میلیون دلار بوده است.
وزارت خارجه سوریه درباره جزئیات خسارت های تروریست های آمریکایی اعلام کرده که «در نتیجه تجاوزگری های مستقیم نظامیان آمریکایی و شبه نظامیان وابسته به آن یعنی قَسَد، سوریه حدود ۲۵ میلیارد و ۹۰۰ میلیون دلار به طور مستقیم و بیش از ۸۶ میلیارد دلار نیز به طور غیرمستقیم در بخش نفت (که منظور سرقت و تخریب منابع نفتی می باشد) خسارت دیده است که دمشق چند ماه پیش این موضوع را طی نامه ای به دبیرکل سازمان ملل و شورای امنیت اعلام کرده است.
نکته مهم درخصوص حضور غیرقانونی تروریست های سارق آمریکایی این است که یانکی ها به نیاز شدید مردم و دولت سوریه به منابع نقتی و گازی واقف هستند و از این رو به هیچ وجه نمی خواهند این منابع دست سوری ها بیفتد. در عین حال سرقت و فروش نفت مردم سوریه برای تروریست های آمریکایی منبع درآمد خوبی (هرچند نامشروع) می باشد و پول دزدی زیر دندان یانکی ها مزه کرده است؛ اما مطمئنا این روند ادامه نخواهد داشت و تروریست های آمریکایی اگر با زبان خوش خاک سوریه را ترک نکنند به گونه دیگری مجبور به ترک این کشور خواهند شد که هزینه آن برای یانکی ها بسیار سنگین خواهد بود.
نظر شما