۸ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۵۵
کد خبر: 85067999
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۷۴ میلیارد ریال در مناطق عشایری گچساران هزینه شد

۸ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۵۵
کد خبر: 85067999
۷۴ میلیارد ریال در مناطق عشایری گچساران هزینه شد

گچساران- ایرنا- رئیس اداره امور عشایر گچساران گفت: بیش از ۷۴میلیارد ریال سال گذشته در زمینه زیر ساخت های رفاهی عشایر این شهرستان هزینه شد.

علی عباس سعادت روز سه شنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: این میزان اعتبارات برای بازگشایی جاده های عشایری،آبرسانی با تانکر سیار و ساخت منبع ذخیره آب هزینه شد.

وی بیان کرد: یکهزارو ۱۰۰کیلومتر جاده عشایری با اعتباری بیش از ۳۳ میلیارد ریال سال گذشته در ۷۳ منطقه عشایری گچساران ترمیم و بازگشایی شد.

سعادت ادامه داد: این راه‌ها در مناطق دریلا، باباکلان، آبگندی، چهار تنگ، هلیگان، کوه گود گل، خشاب، کمر زرد، تنگ دالین، گچ عوض، گچ ترابعلی و سدخاکی بازگشایی شده است.

وی اظهار کرد: ۲ هزار خانوار عشایری با جمعیتی بیش از ۱۲ هزار نفر در مناطق عشایری این شهرستان از جمله دریلا، باباکلان، هلیگان کمر زرد، تنگ دالین، گچ عوض، گچ ترابعلی و سدخاکی سکونت دارند.

سعادت ادامه داد: سالانه در فصل بارندگی بیش از ۸۰ درصد جاده های عشایری این شهرستان مسدود می شود که نیازمند ۵۰ میلیارد ریال برای بازگشایی این جاده ها هستیم.

ساخت ۲۸ منبع ذخیره آب در مناطق عشایری گچساران

سعادت اظهار کرد: ۲۸ منبع ذخیره آب ۱۲ هزار لیتری در مناطق عشایری این شهرستان سال گذشته ساخته شده و یا و در حال اجراست.

وی بیان کرد: این تعداد منبع ذخیره آب با اعتباری بیش از ۲۳ میلیارد ریال در مناطق مختلف شهرستان گچساران ساخته شد.

رئیس اداره امور عشایر گچساران گفت: مناطق عشایری شهرستان گچساران به ساخت ۱۵۰ منبع ذخیره آب آشامیدنی با ظرفیت هر یک ۱۲ هزار لیتر آب نیاز دارند.

وی میزان اعتبار مورد نیاز برای ساخت این منابع ذخیره آب آشامیدنی عشایر را بیش ۲۴۰ میلیارد ریال اعلام کرد.

سعادت اظهار کرد: تاکنون بیش از ۸۰۰ منبع ذخیره آب در مناطق عشایری این شهرستان ساخته شده است.

توزیع ۱۰۰دستگاه پنل خورشیدی بین عشایر گچساران

وی افزود: بیش از ۱۰۰ پنل خورشیدی در مناطق مختلف عشایری این شهرستان سال گذشته با اعتبار ۱۰ میلیارد ریال توزیع شد.

سعادت سهم عشایر در پرداخت قیمت پنل های خورشیدی را ۱۰ درصد اعلام کرد و گفت: هر پنل خورشیدی توان تولید ۱۰۰ وات برق و تا پنج شعله قابلیت روشنایی و شارژ گوشی همراه و چراغ قوه را دارد.

وی وزن کم، قابل حمل بودن و نصب آسان را از مهمترین مزایای این پنل ها عنوان کرد و افزود: این مزیت به مصرف کننده کمک می کند تا بدون نیاز به متخصص، به راحتی خود بتواند این سیستم خورشیدی را نصب و از آن استفاده کند.

سعادت افزود: در راستای استفاده بهینه از منابع و صرفه جویی در منابع انرژی و استفاده از انرژی‌های پاک، اداره کل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد این پنل‌ های خورشیدی را در مناطق عشایری توزیع کرد.

۲ هزار خانوار عشایری با جمعیتی بیش از ۱۲ هزار نفر در مناطق عشایری این شهرستان از جمله دریلا، باباکلان، هلیگان کمر زرد، تنگ دالین، گچ عوض، گچ ترابعلی و سدخاکی سکونت دارند.

مناطق قشلاقی شهرستان گچساران سالانه محل استقرار و سکونت حدود ۲ هزار خانوار عشایر کوچرو از مناطق سردسیری استان‌های فارس، کهگیلویه و بویراحمد و اصفهان است

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha