«مهدی حسینپور» روز سهشنبه به ایرنا افزود: در راستای اعمال نظارت و قوانین و برخورد با موارد متخلف و عدم انطباق با استانداردهای ملی کمیته علایم و کنترل کالا به منظور تصمیمگیری در مورد پرونده های واحدهای تولیدی برای واگذاری علامت استاندارد نشستی با حضور دستگاههای سازمان صنعت، معدن و تجارت، خانه صنعت و معدن، اداره نظارت بر مواد غذایی و دارویی در اداره استاندارد برگزار شد.
وی اضافه کرد: در این راستا تعداد ۴۸ پروانه کاربرد علامت استاندارد اجباری صادر و ۴۶ پروانه نیز براساس امتیاز منفی کسب شده از نتایج آزمون و نداشتن نظام کنترل کیفیت در واحدها ابطال شد.
مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه همچنین گفت: در این نشست تعداد ۲۲۲ پروانه کاربرد علامت استاندارد نیز تمدید شد که ۳۴۲ درصد از برنامه عملیاتی سازمان محقق و تعداد هفت پروانه استاندارد تشویقی نیز صادر و باتوجه به برنامه ابلاغی از سوی سازمان ۱۰۰ درصد تحقق یافته است.
وی اظهار داشت: با تلاش کارکنان اداره کل استاندارد و جاری بودن نظام کنترل کیفیت در واحدهای تحت پوشش فاقد پروانه، سال گذشته ۴۸ پروانه کاربرد علامت استاندارد در زمینه های صنایع غذایی، صنایع ساختمانی، صنایع شیمیایی، صنایع نساجی و مهندسی پزشکی صادر شد.
مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه گفت: رعایت نکردن ویژگیهای استاندارد از سوی واحدهای تولیدی متخلف علاوه بر ابطال پروانه کاربرد علامت استاندارد اینگونه واحدها براساس نوع تخلف به مراجع قضایی معرفی میشوند.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت بیش از یک هزار واحد تولیدی با بیش از ۳۰ هزار نفر اشتغالزایی و بیش از ۶۰ هزار واحد صنفی دارد.
نظر شما