سید مجتبی حسینی روز سه شنبه در جلسه هماهنگی و برنامه ریزی اقتصادی دستگاه های اجرایی استان همدان گفت: همچنین این استان سال گذشته در حوزه احیای واحدهای راکد، توسعه شهر کها، الگوی کشت و درآمدهای مالیاتی رتبه های برتر کشور را بدست آورد.
وی با اشاره به اینکه در استان همدان ضرورت انسجام در حوزه های اقتصادی وجود دارد، افزود: دستگاه های اجرایی باید با رویکرد واحد امور اقتصادی استان را پیش ببرند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استان یادآور شد: در آخر سال گذشته پنج فرصت سرمایه گذاری در سامانه سرمایه گذاری کشور ثبت شد.
وی با اشاره به اینکه شعار امسال مهار تورم و رشد تولید است، تاکید کرد: باید موانع تولید کارگاهها و کارخانه ها را برطرف کرده امکان پیش بینی و رشد اقتصادی را برای آنها با لحاظ کردن معادلات اقتصادی فراهم کنیم.
حسینی بر ضرورت خلاقیت و نوآوری در عملکرد دستگاههای اجرایی استان تاکید و اعلام کرد: این دستگاهها تا پایان فروردین برنامه های اقتصادی امسال را با رویکردهای جدید به استانداری اعلام کنند.
وی تصریح کرد: دستگاههای اجرایی و اقتصادی استان علاوه بر تعهدات سازمانی باید با بکارگیری شیوه های جدید خدمت رسانی را که نتیجه اش تسهیل در امور است، بتوانند رضایت مردم را جلب کنند.
معاون هماهنگی امور امور اقتصادی استان گفت: مدیران دستگاههای اجرایی باید بصورت مسئولیت پذیر با مشکلات استان رفتار و با ایجاد تحول ضروری و خلاقانه برای حل آنها راههای میانبر تعریف کنند.
وی با اشاره به اینکه تعداد بیکاران استان بصورت دقیق مشخص نیست، بر ضرورت راه اندازی سامانه ای برای اعلام بیکاری از طرف متقاضیان و همچنین ثبت نیازهای کارگاهها و کارخانه هایی که نیاز به نیروی کار دارند، تاکید کرد.
حسینی توزیع اقلام اساسی را نیازمند نوعی ساماندهی دانست که دیگر صفی را برای دریافت این کالاها در استان شاهد نباشیم.
وی با تاکید بر اینکه هدف واسپاری اقتصاد به مردم است، افزود: باید زمینه جذابیت و پویا کردن واحدهای اقتصادی و جمع سپاری سرمایه گذاری مردمی برای جذب و بهره گیری از سرمایه های مردم را آماده کرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استفاده از خرد جمعی و ایده های نخبگان ، پایین آوردن قیمت تمام شده محصولات و حذف امور موازی برای دریافت مجوزها تصدی گری بخش دولتی در تولید را از پیش شرط های توسعه اقتصادی استان دانست.
وی افزود: زمینه سرمایه گذاری در استان همدان وجود دارد منوط به اینکه مسئولان دستگاههای اجرایی نباید نگاه سازمانی به طرح های توسعه ای استان داشته باشند.
وی تصریح کرد: سازمان صمت استان باید برنامه ریزی لازم را برای استفاده از معدن لیتیوم استان انجام دهد بگونه ای که بیشترین ارزش افزوده از این معدن برای استان بدست آید.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استان بر ضرورت جلوگیری از موازی کاری دستگاه های اجرایی، حمایت از بخش خصوصی ، افزایش تولید فناورانه محصولات، ایجاد اشتغال پایدار و حرکت به سوی اجرای الگوی کشت تاکیدکرد.
در این جلسه رئیس جهاد کشاورزی استان همدان نیز در سخنانی با تاکید بر ضرورت کاهش مصرف آب در بخش کشاورزی گفت: کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و افزایش عملکرد آن از برنامه های مهم این سازمان در سال جدید است.
رضا بهراملو با اشاره به اینکه سال گذشته طرحهایی افزون بر بر یک هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار به بهره برداری رسید ،اظهار امیدواری کرد: امسال طرحهایی با سرمایه گذاری افزون بر یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان نیز اجرایی شود.
بهراملو بر استفاه از دانش بنیان در بخش کشاورزی تاکید کرد و افزود: دانش بنیان ها می توانند نقش مهمی در رشد محصولات کشاورزی و کاهش ضایعات داشته باشند.
نظر شما