به گزارش ایرنا شاگردان احمد جمشیدیان پس از هفتهها ناکامی در سال گذشته، عزم خود را جزم کردهاند که بازیهای باقی مانده در سال جاری را با موفقیت سپری کنند و جایگاه شهرداری را در لیگ دسته یک کشور حفظ کنند.
تیمی که در پنج هفته گذشته خود یک تساوی و چهار شکست را کسب کرد تا با انتقادهای گسترده مواجه شود تا جاییکه سرمربی این تیم به محض پایان بازی مقابل خوشه طلایی ساوه با شاگردانش خداحافظی کرد.
با این حال سیدمسعود حسینی شهردار همدان با بررسیهای انجام داده، بر تداوم همکاری با جمشیدیان را مورد تاکید قرار داد و همین رویکرد منجر به پایان دادن به حواشی این تیم شد.
جمشیدیان به خوبی میداند که در دیدارهای باقی مانده حق از دست دادن امتیاز ندارد چرا که تیمش در شرایط خاص در میان تیمهای انتهای جدول رقابت میکند و هر برد و باخت در بازیهای پیش رو، جایگاه تیمها را دستخوش تغییر میکند.
شهرداری تنها نماینده همدان در لیگ دسته اول فوتبال کشور است و تلاش مجموعه شهرداری حفظ امتیاز این تیم در لیگ بوده و تاکنون نیز مدیریت شهری به تعهدات خود در قبال این تیم عمل کرده است.
دیدگاههای متفاوت از عملکرد شهرداری همدان
دیدگاه فنی و کارشناسی بین آنهایی که فوتبال را از روی سکوها یا فضای مجازی و شبکههای اجتماعی نظاره گر هستند و آن دسته از افرادی که در وسط گود رقابت قرار دارند، زمین تا آسمان است.
در واقع فوتبال و هر رشته ورزشی دیگر به این گونه نیست که با نگاه به نتایج، جدول و حال ناخوش یک تیم یا ورزشکار بتوان پیش بینی آینده را داشت.
تاریخ ورزش همدان نیز مملو از پیش بینیهای است که غلط از آب درآمد و حتی به نابوی یک تیم یا ورزشکار تبدیل شد و امروزه این پیش بینیها از سکوهای تماشاگران به فضای مجازی کشیده شده و هر کسی با برداشت شخصی سعی دارد دیدگاه خود را به نوعی دیکته کند.
هستند افرادی که در فضای مجازی که امروزه به عنوان پیام رسان گسترده در جامعه محسوب میشود، به بیان دیدگاه خود بدون هیچ برداشت کارشناسانه از آینده یک تیم بپردازند.
برخی تغییرات را راهکاری برای نجات این تیم از منطقه سقوط میدانند، عدهای میگویند جمشیدیان و کادر فنی تیمش به بن بست فکری رسیدهاند، شایعه هم میکنند که در تیم اختلاف و دو دستگی وجود دارد و خیلی از صحبتهای غیرمنطقی و احساسی که آفت یک تیم در شرایط بحرانی به شمار میرود.
برخی تغییرات را راهکاری برای نجات این تیم از منطقه سقوط میدانند، عدهای میگویند جمشیدیان و کادر فنی تیمش به بن بست فکری رسیدهاند، شایعه هم میکنند که در تیم اختلاف و دو دستگی وجود دارد و خیلی از صحبتهای غیرمنطقی و احساسی که آفت یک تیم در شرایط بحرانی به شمار میرود.
فوتبالیها به خوبی میدانند که ۹۰ درصد از تیمها در جریان مسابقات هرگز نمیتوانند از صعود، کسب نتایج درخشان و پایدار اطمینان حاصل کنند.
در لیگ امسال جام آزادگان شروع نا مطلوبی را از همین تیمهای سایپا و خیبر خرم آباد شاهد بودیم اما حالا هر ۲ تیم سودای صعود دارند.
حتی شمس آذر قزوین صدرنشین جدول که با هزینه بیش از ۷۰ میلیاردتومانی و جذب بازیکنان شاخص هم تجربه شکست را داشته و تنها مزیت آنها داشتن ۲ تیم آماده در زمین و نیمکت است که باعث شده همچنان با اختلاف در صدر جدول بتازد.
تیمی که هرگز دغدغه بازیکن محروم و مصدوم ندارد و به قدری برای خرید بازیکن هزینه کرده که سودای صعود به لیگ برتر را داشته باشد.
اما در همین لیگ امسال چه کسی تصور این را داشت که ون پارس اصفهان جهش چشمگیری داشته باشد، یا آرمان گهرسیرجان که قرارداد فقط پنج بازی آن بهاندازه بازیکنان شهرداری است، در انتهای جدول دست و پا بزند.
با بررسی شرایط مالی جدول لیگ یک خواهید فهمید که ۹ تیم بالای جدول در واقع تیمهایی هستند که هرگز دغدغه مالی نداشته و نیم فصل دوم را با خریدهای گرانبها، به امید صعود شروع کردند.
با این حال همین تیمها در مقطعی از جریان مسابقات لیگ یک کم آوردند و در نتیجه گیری با مشکل مواجه شدند اما پایان کارشان نبود و در ادامه موفق شدند.
این روزها برخی اصرار به تغییرات کادر فنی شهرداری با کسب نتایج نامطلوب اخیر دارند که لازم دیدیم در این شماره به این موضوع نیز بپردازیم، اول اینکه برکنار هر مربی در یک تیم هزینه بر خواهد بود چرا که باشگاه موظف است طبق قرارداد، تمامی مبلغ را پرداخت کند اما مهمتر از آن تبعات این تغییرات است.
امسال چوکاییها با تغییر کادر فنی و آوردن جهانبخش جعفری، در هفتههای اخیر از حضور این مربی به دستاوردی نرسید و در همان انتهای جدول باقی مانده است.
در همین بازی هفته قبل، تصمیم احساسی مدیران پارس جنوبی و برکناری ایمان رزاقی را هم باعث شد تا شانس صعود این تیم از دست برود و اشتباه مرگبار را رقم بزنند.
همین وضعیت را هم بارها در تیم پاس همدان شاهد بودیم و تغییر در سرمربی سرنوشتی تلخ را برای این تیم در لیگهای مختلف کشور رقم زد.
از بیتجربگی در تصمیمات مدیریتی پاس در آخرین حضورش در لیگ برتر و جابجایی مربیان که سبب شد این تیم برای همیشه با لیگ برتر وداع کند.
تصمیم گیری نابخردانه در هفتههای پایانی لیگ یک در سال ۹۴ و آوردن اکبر محمدی به عنوان سرمربی جدید که منجر به دومین سقوط تلخ پاسیها شد.
یا در همین لیگ ۲ که هیچ گاه از ذهن هواداران پاس خارج نمیشود. سقوط تاریخی پاس به لیگ دسته سوم کشور با تغییر در کادر فنی. آمدن مجید باقری نیا به تیم پاس که در آن زمان رکوردار حفظ و
صعود تیمهای دسته اولی و دومی بود، نه تنها کمکی به بقای پاس در لیگ ۲ نکرد بلکه برای نخستین بار در تاریخ فوتبال ایران، این تیم به لیگ سه سقوط کرد تا مدتها مضحکه عام و خاص شود.
این تجربههای تلخ در کنار اتفاقات لیگ امسال ثابت میکند که هر تغییری شوک آور نیست و میتواند نتیجه جبران ناپذیر داشته باشد.
حال در این آشفته بازار عدم نتیجه گیری شهرداری، برخی قصد دارند از آب گل آلود ماهی بگیرند و مدام کار را تمام شده و شهرداری را گزینه سقوط میدانند.
در شرح حال این ادعا نیز باید گفت هنوز هشت بازی تا پایان فصل باقی مانده و هر تیم ۲۴ امتیاز فرصت دارد جذب کند. تعداد بازیهای باقی مانده به قدری هست که همه تیمها شانس صعود داشته و یا از سقوط نیز پیشگیری کنند.
هشت بازی، فینال شهرداری همدان
نیم نگاه به جدول نشان میدهد که از تیم نهم تا هفدهم در خطر سقوط قرار دارند و هیچ تیمی از جایگاه امن برخوردار نیست و باتوجه به نزدیکی امتیازها، هر هفته جدول دستخوش تغییر خواهد شد.
یک پیروزی میتواند شهرداری را به رده دهم جدول صعود دهد و این شرایط نشان میدهد که جایگاه تیمها در جدول شناور است و نمیشود با نگاه به رتبه فعلی تیمها، آینده تیم را پیش بینی کرد.
آنچه امروز مشهود است، اتحاد بهتر اعضای تیم پس از شکست تلخ هفته قبل مقابل خوشه طلایی بوده و در حالیکه تیمهای لیگ یکی به تعطیلات نوروز رفتهاند، شاگردان جمشیدیان تا امروز در تمرینات حضور یافته و خود را جریمه فنی کردهاند.
چشمان گریان بازیکنان در رختکن پس از بازی مقابل خوشه طلایی ساوه نشان از میزان تعصب و وفاداری آنها به تیم داشت و جمعه گذشته نیز در صحبت مفصل با جمشیدیان، عزم خود را برای بازگشت دوباره به پیروزی در لیگ جزم کردند.
این وضعیت نشانگر آن است که در تیم احمد جمشیدیان اتحاد و همدلی حرف اول را میزند و به دور از حواشی بیرونی، سعی در ترمیم ساختار فنی تیم و بازگشت به دور نتیجه گیری هستند.
آنها میخواهند در هشت بازی باقی مانده، با پیروزی در لیگ یک بمانند و بازهم از اعتبار تنها نماینده شهرمان در این عرصه از مسابقات دفاع کنند.
همین که بتوانند در دیدارهای باقی مانده نتیجه لازم را برای بقا در لیگ یک کسب کنند، به وعده ابتدای فصل که همان حفظ امتیاز تیم در این مسابقات بود، عمل کردهاند.
شاگردان جمشیدیان در نخستین بازی در سال جدید باید به مصاف استقلال ملاثانی بروند و شهردار همدان که در فصل جاری برای اعضای تیم به لحاظ حمایتی سنگ تمام گذاشته، در روزهای اخیر با گردهم آوردن بازیکنان و مربیان و صحبتهای انگیزه بخش، آنها را آماده نبرد در این هشت ماراتن نهایی کرده است.
شاگردان جمشیدیان در نخستین بازی در سال جدید باید به مصاف استقلال ملاثانی بروند و شهردار همدان که در فصل جاری برای اعضای تیم به لحاظ حمایتی سنگ تمام گذاشته، در روزهای اخیر با گردهم آوردن بازیکنان و مربیان و صحبتهای انگیزه بخش، آنها را آماده نبرد در این هشت ماراتن نهایی کرده است.
انتظار میرود همین رویکرد را از اعضای شورای اسلامی شهر و سایر مسوولان اجرایی استان نیز شاهد باشیم تا اعتبار فوتبال و ورزش همدان با بقا در لیگ یک حفظ شود. تیمی که به اذعان کارشناسان با حداقل بودجه در مقایسه با سایر تیمها بسته شده و خانه امید صدها استعداد فوتبال این شهر است.
برنامه بازیهای باقی مانده شهرداری در لیگ یک:
هفته بیست و هفتم- پنجشنبه ۱۰ فروردین ماه ۱۴۰۲
استقلال ملاثانی – شهرداری همدان – ساعت ۱۹: ۳۰ – ورزشگاه غدیر اهواز
هفته بیست و هشتم - چهارشنبه ۱۶ فروردین ماه ۱۴۰۲
شهرداری همدان - دریاکاسپین (رایکا) بابل- ساعت ۱۹: ۳۰ - ورزشگاه حاجی بابایی همدان
هفته بیست و نهم - جمعه ۲۵ فروردین ماه ۱۴۰۲
شنبه ۲۶ فروردین ماه ۱۴۰۲
آرمان گهر سیرجان - شهرداری همدان - ساعت ۱۹: ۱۵- ورزشگاه امام علی (ع) سیرجان
هفته سیام - پنجشنبه ۳۱ فروردین ماه ۱۴۰۲
شنبه ۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲
شهرداری آستارا - شهرداری همدان - ساعت ۱۹: ۴۵ - ورزشگاه وحدت آستارا
هفته سی و یکم
شهرداری همدان – فجر سپاسی شیراز- زمان و مکان متعاقبا اعلام میشود
هفته سی و دوم
پارس جنوبی جم – شهرداری همدان- زمان و مکان متعاقبا اعلام میشود
نظر شما