به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدصادق معتمدیان عصر سهشنبه در جمع شهروندان میرآباد در مسجد جامع افزود: وجود بیش از ۴۰ هزار هکتار جنگل، منابع طبیعی برخوردار و غنی و نزدیک شدن به مرز، این منطقه را به یکی از شهرهای مستعد در ارتقای شاخصهای توسعه ای در استان تبدیل کرده که باید از آن بهرهی بیشتری برد.
وی ادامه داد: ظرفیتهای عظیم زیست محیطی و ذخایر طبیعی مناسب در کنار سابقه طولانی تجارت به واسطه هم مرز بودن با کشور همسایه (اقلیم کردستان عراق) میتوان آینده بسیار روشنی را برای شهر تازه تاسیس میرآباد تصور کرد.
استاندار آذربایجانغربی اضافه کرد: دولت نیز براساس اهداف و وظایف خود سعی در عدالت توسعه و گسترش خدمات و منابع در سطح استان دارد و روند تبدیل شدن میرآباد به شهرستان هم با همین سیاست و پیگیری فراوان به نتیجه رسید.
معتمدیان با بیان اینکه انتظارت مردم منطقه با تبدیل شدن میرآباد به شهر نیز بیشتر خواهد شد، گفت: ایجاد زیرساختهای توسعه ای متناسب با شهر بودن میرآباد در دستور کار قرار گرفته و تلاش میکنیم در بخشهای متخلف از جمله آبرسانی، مشکلات فاضلاب، راههای ارتباطی و روستایی انتظارات مردم را برآورده کنیم.
وی اضافه کرد: استقرار ادارت خدمات رسان با هدف کاهش فاصله محرومیت زدایی نسبت به سایر شهرهای استان هم یکی دیگر از برنامههای کاری ما در دوران پس از شهرستان شدن میرآباد خواهد بود که انشاالله موجبات رضایت مردم را فراهم کند.
معتمدیان با اشاره به اینکه مردم میرآباد از اوایل انقلاب و دوران جنگ تحمیلی در مقابل حملههای رژیم بعثی عراق ایستادگی کردند، افزود: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، روحیه جهادی اهالی این منطقه توانست بر توطئههای دشمنان قسم خورده این نظام غلبه کند.
به گزارش ایرنا، با ابلاغ معاون اول رییس جمهور، در مراسمی که عصر سهشنبه با حضور استاندار آذربایحان غربی و جمعی از مدیران اجرایی، نماینده مردم سردشت در مجلس شورای اسلامی و جمع باشکوهی از مردم در این شهر برگزار شد، میرآباد شهرستان شدن میرآباد بطور رسمی اعلام شد.
براساس مصوبه هیات وزیران، بخش وزینه از مناطق قبلی شهرستان سردشت به نام بخش مرکزی تعییر نام یافت و در حوزه استحفاظی شهرستان میرآباد قرار گرفت تا این شهرستان متشکل از ۲ بخش مرکزی و زاب به مرکزیت شهر میرآباد تشکیل شود.
شهر میرآباد که پیشتر از توابع شهرستان سردشت بود، حدود ۱۰ هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما