سرهنگ «علی کسانی» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: با توجه به نزدیک بودن پرداخت سود سهام عدالت شاهد این هستیم که در شبکههای اجتماعی پیامهایی مبنی بر تکمیل فرم واریز سود سهام عدالت منتشر گردیده که این پیامها جعلی، ترفند کلاهبرداران برای سرقت اطلاعات بانکی بوده است.
این مقام انتظامی اظهار داشت: اخیرا مجرمان سایبری پیام هایی مانند "بنا بر اعلام وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی که در اخبارسراسری اعلام شد، تا امشب، آخرین مهلت تکمیل فرم واریز سود سهام عدالت ۲.۵۰۰.۰۰۰ تومانی بوده و تمدید نخواهد شد. تمامی افرادی که سهام عدالت نداشتن هم امکان ثبت نام دارند." منتشر میکنند، قربانیان نیز بر روی لینک کلیک و سپس یک برنامه نصب و درگاه جعلی جهت پرداخت وجه اولیه به مخاطب معرفی میگردد؛ که باید توجه داشت این درگاه بهمنظور دریافت اطلاعات حسابهای بانکی و به دنبال آن برداشت وجه از حساب افراد طراحیشده است.
رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه با هشدار به شهروندان گفت: کاربران هوشیار باشند هرگونه خبر در پرداخت سود سهام عدالت تنها از طریق رسانههای رسمی دنبال کرده و برای ورود به سایت سهام عدالت آدرس samanese.ir معتبر است و از ورود به سایتهای مشابه و کلیک کردن بر روی لینکهای ارسالی در شبکههای اجتماعی بهشدت پرهیز کنند.
سرهنگ کسانی در پایان اعلام کرد: پلیس فتا بهصورت شبانهروزی آماده پاسخگویی به شهروندان بوده و کاربران میتوانند مشکلات و موارد مشکوک را در خصوص فضای مجازی با مراجعه حضوری و یا با استفاده از سایت پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.ir بخش مرکز فوریتهای سایبری، لینک ثبت گزارشهای مردمی باما در میان بگذارند.
نظر شما