به گزارش ایرنا، حجتالاسلام قاسم جعفرزاده روز چهارشنبه در جلسه هماهنگی محفل قرآنی که با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل برگزار شد، با بیان اینکه استقبال از برنامه ها و محافل قرآنی افزایش یافته است، افزود: برای جذب حداکثری مخاطب باید برنامههای قرآنی به صورت صحیح ارائه شود.
وی عدم توجه به طراحی برنامههای تحولآفرین را ضعف بزرگی دانست و اظهار کرد: برغم تربیت تعداد زیادی از قاریان ، حافظان و مرتلین متاسفانه برنامههای تحولآفرین، اثرگذار، متنوع و جذاب با رویکرد هنری کمتر طراحی میشود که این ضعف بزرگی در توسعه آموزههای قرآنی در جامعه بوده و نیازمند بازنگری است.
وی برخورداری از عقبه رسانهای قوی و گفتمانساز را در اجرای برنامههای قرآنی ضروری دانست و بیان کرد: بازتاب رسانهای فعالیتهای فرهنگی و قرآنی باعث افزایش امید در بین مردم می شود و برخورداری از عقبه رسانهای قوی، جریانساز و گفتمانساز نوعی جهاد امیدآفرین در راستای تقویت فرهنگ دینی در جامعه است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل با بیان اینکه اجرای برنامههای قرآنی مناسب با اقتضائات زمان در جامعه بسیار اثرگذار است، اضافه کرد: طراحی عالمانه، فاخر، دقیق، معرفتی، هنرمندانه و مناسب اقتضائات زمان برنامههای قرآنی اثرگذاری بسیار زیادی در جامعه خواهد داشت.
حجتالاسلام جعفرزاده با تاکید بر انسجام و وحدت در اجرای برنامههای قرآنی ادامه داد: تمامی برنامههای قرآنی باید منجر به ایجاد وحدت در جامعه شده و از فعالیت های جزیرهای در این حوزه خوداری شود.
وی گفت: اجرای برنامههای فاخر ملی در استان و نیز شناساندن نخبگان قرآنی و الگو قرار دادن آنها در ترغیب نسل جوان به سمت تعالیم قرآنی بسیار مثمرثمر خواهد بود.
وی اجرای طرح قرآنی "سمیر" را حرکتی شاخص در توجه به مناطق حاشیه شهر عنوان کرد و افزود: استمرار اجرای برنامه قرآنی "سمیر" که در مساجد حاشیه شهر در قالب جمعههای قرآنی با حضور نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل اجرا میشود باعث افزایش فرهنگ قرآنی در حاشیه شهر خواهد شد.
راه پیشرفت و نجات کشور بازگشت به قرآن است
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل هم گفت: تنها راه پیشرفت و نجات کشور در گرو بازگشت به قرآن است.
امیر رجبی با بیان اینکه تجلی آموزههای قرآن در زندگی عامل مؤثر در کاهش آسیبهای اجتماعی است، افزود: با اینکه بهلحاظ تکنیکی و فنی تربیت حافظ و قاری قرآن از اهمیت بالایی برخوردار است اما مهمتر از آن باید آموزهها، مفاهیم و روح قرآن در زندگی مردم به ویژه جوانان ساری و جاری شود تا شاهد کاهش آسیبهای اجتماعی در جامعه باشیم.
وی با اشاره به مظلومیت قرآن در جامعه، بیان کرد: تجلی نور قرآن در زندگی مردم و جامعه به نحو شایسته انجام نشده و باید در این حوزه فعالیتهای شاخصی انجام شود.
او با تاکید بر ضرورت همگرایی برنامههای فرهنگی و قرآنی در جامعه اظهار کرد: عدم اجرای برنامههای فرهنگی و قرآنی به صورت همگرا و قرارگاهی باعث شده آن طور که باید به نتیجه دلخواهی از این فعالیت ها در جامعه دست نیابیم.
وی اضافه کرد: برای رسیدن به نتیجه دلخواه در امور قرآنی باید جلسات مستمر در قالب شورای توسعه قرآنی برگزار و در ذیل شورای فرهنگ عمومی برنامههای متمرکز تصمیمگیری شده و همافزایی و تقسیم کار انجام شود.
نظر شما