سیامک محبی روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، افزود: از ابتدای طرح سلامت نوروزی مرکز بهداشت که از ۲۵ اسفندماه پارسال آغاز شده، تاکنون ۲ هزار و ۷۷۵ مورد نظارت بهداشتی از مراکز عرضه مواد غذایی صورت گرفتهاست.
وی با بیان اینکه این طرح تا ۱۵ فروردینماه جاری ادامه دارد، اضافه کرد: این نظارتها منجر به صدور ۸۳ اخطار و همچنین تعطیلی ۱۰ اماکن و واحد توزیع مواد غذایی شدهاست.
وی ادامه داد: در این نظارتها، ۸۰۵ مورد کنترل کیفی آب و ۵۹ مورد نمونهبرداری از مواد غذایی صورت گرفتهاست.
محبی ادامه داد: ۳۲۹ مورد از نظارتها در قالب تیم مشترک با سازمانهای مرتبط انجام شدهاست.
به گفته وی، در نظارتهای بهداشتی صورت گرفته تاکنون، ۳ هزار و ۴۴ آموزش به متولیان امر صورت گرفته و سه هزار و ۸۷۲ اقلام آموزشی چاپی نیز بین آنها توزیع شدهاست.
وی با بیان اینکه در این مدت به ۹۱ شکایت اعلام شده به سامانه ۱۹۰ رسیدگی شده است، خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت مشاهده هر نوع تخلف بهداشتی میتوانند مراتب را به سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.
به گفته معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم، کارشناسان سلامت و بهداشت محیط مرکز بهداشت در قالب این طرح نسبت به بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و نظارت بر اماکن عمومی حتی روزهای تعطیل اقدام میکنند.
به گفته وی، این کارشناسان در قالب هفت اکیپ با سازمانهایی از جمله صمت، اتاق اصناف و دامپزشکی گشت مشترک نیز خواهند داشت.
وی تاکید کرد: بازرسان بهداشتی ضمن بازدید از اماکن و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن و مراکز بینراهی، محل اسکان نوروزی فرهنگیان و مکانهای اقامتی و زائرپذیر و ارایه آموزشها و تذکرات لازم به متصدیان و مسوولان اماکن مذکور، در خصوص نواقص بحرانی و غیربحرانی، رعایت بهداشت محیط، بهداشت فردی و ابزار کار اقدام میکنند.
نظر شما