روحالله غلامی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: سال گذشته از ابتدای اجرای طرح نوروزی تا ۱۴ فرودین ۸۴۶ هزار و ۶۰۹ تردد ورودی به چهارمحال و بختیاری ثبت شد که امسال شاهد افزایش ۳۵ هزار و ۵۲۵ تردد ورودی به میزان ۴.۲ درصد بودیم.
وی ادامه داد:با وجود افزایش ترددهای ورودی به استان، از آغاز اجرای طرح نوروزی از ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ تا ۱۴ فروردین امسال ۷۹۰ هزار و ۵۶۸ تردد خروجی در استان ثبت شد که با توجه به ثبت ۸۳۶ هزار و ۶۳۴ تردد خروجی سال گذشته کاهش ۵.۵ درصدی را نشان میدهد.
غلامی خاطرنشان کرد:میزان کل ترددهای استان از ابتدای اجرای طرح نوروزی ۱۴۰۲ تا امروز در استان به هفت میلیون و ۶۶۱ هزار و ۸۴۱ مورد رسید که با توجه به ثبت هفت میلیون و ۷۱۴ هزار و ۹۵ تردد ثبت شده در بازه زمانی مشابه کاهش هفت دهم درصدی را نشان میدهد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای اُستان گفت: بیشترین ترددها ثبت شده امسال در استان مربوط به ۱۳ فرودین بود که میزان کل ترددهای استان در روز طبیعت به ۴۴۲ هزار و ۷۷۶ مورد رسید و میزان ترددها در روز طبیعت پارسال ۴۳۸ هزار و ۵۳۶ مورد بود که کاهش یک درصدی را نشان میدهد.
غلامی اظهار داشت:ترددهای ورودی به چهارمحال و بختیاری در روز طبیعت امسال با افزایش ۱۴.۵ درصدی به ۴۷ هزار و ۹۶۸ تردد رسید و این در حالی است که سال گذشته ۴۱ هزار ۸۸۶ مورد تردد ورودی به استان در ۱۳ فروردین ثبت شده بود.
وی تصریح کرد:ترددهای خروجی از استان در روز طبیعت امسال به ۵۲ هزار و ۳۷۱ مورد رسید که با توجه به ثبت ۵۳ هزار و ۶۸۷ مورد مورد تردد خروجی سال گذشته در ۱۳ فروردین ۲.۵ درصد کاهش نسبت به سال گذشته را نشان میدهد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان تاکید کرد: طرح نورزی امسال راهداری و حمل و نقل جادهای چهارمحال و بختیاری همزمان با سراسر کشور از ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ آغاز شد و تا ۱۵ فرودین ادامه خواهد داشت و راهداران در تمام این مدت آماده خدمترسانی به مسافران، گردشگران و رانندگان جادههای استان بودند.
وی یادآور شد: حدود ۲ هزار و ۱۹۰ وسیله نقلیه مسافری به همراه چهار هزار راننده فعال در چهارمحال و بختیاری مشغول به فعالیت هستند که سه درصد ناوگان مسافربری و چهار درصد رانندگان این حوزه در کشور را به خود اختصاص دادهاند و در حال حاضر ۱۶ هزار راننده در استان با هفت هزار و ۹۰۰ ناوگان در حوزه بار فعالیت دارند و سال گذشته حدود یک درصد از مجموع بار کل کشور را جابهجا کردهاند.
غلامی تاکید کرد: ۶ هزار ناوگان وانتبار نیز در استان فعال هستند که حدود ۲.۷ درصد ناوگان وانت در کشور را به خود اختصاص دادهاند.
به گزارش ایرنا، وجود بیش از ۸۰۰ جاذبه گردشگری در ۱۱ شهرستان چهارمحال و بختیاری در فصول مختلف سال به ویژه در روزهای تعطیل و در ایام خاصی مانند روز طبیعت پذیرای مسافران و طبیعت گردان فراوانی است که هرساله بازگشت این حجم زیاد مسافر موجب ایجاد ترافیک سنگین در خروجیهای استان میشود.
نظر شما