بختیار طاهری روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در این مدت ۲۴ مورد صید غیرمجاز ماهی، ۲۰ مورد شکار غیرمجاز پرنده، ۱۲ مورد شکار غیرمجاز پستانداران، ۱۲ مورد زندهگیری پرنده، ۳۴ مورد شروع به شکار و ۱۱۱ مورد آلودگیهای محیط زیستی، ۳۲ مورد تعلیف غیرمجاز ، ۳۸ مورد تخریب محیطزیست و یک مورد نگهداری، خرید و فروش حیات وحش زنده و غیر زنده شناسایی شد.
به گفته وی، افزایش ضریب حفاظتی مناطق زیرپوشش، افزایش گشتهای شبانهروزی و مستمر، استفاده از وسایل و تجهیزات پیشرفته از جمله دوربین دید در شب امنیت این مناطق افزایش پیدا کرده است و در این مدت ۳۷۴ متخلف زیستمحیطی شناسایی و به مراجع قضایی معرفی شدند.
وی با اشاره به افزایش کشفیات سلاح و ادوات شکار و صید در سالجاری نسبت به مدت مشابه گفت: در سالجاری ۲۳ قبضه سلاح شکاری مجازی، ۲۲ قبضه سلاح شکاری غیر مجاز و پنج قبضه سلاح جنگی کشف شد.
به گفته وی، در این مدت هشت مورد رصد فضای مجازی در استان برای شناسایی و دستگیری متخلفان انجام شد.
وی با اشاره به اهمیت حفظ و حراست از محیطزیست، از دوستداران محیطزیست خواست هرگونه تخلفات زیستمحیطی را به سامانه ارتباطات مردمی ۱۵۴۰ گزارش دهند.
به گزارش ایرنا، ۱۵ درصد مساحت چهارمحال و بختیاری جز مناطق چهارگانه و شکار ممنوع زیر نظر مدیریت حفاظت محیط زیست قرار دارد و علاوه بر آن ذخیرهگاه جهانی زیستکره تنگ صیاد سبزکوه با داشتن یک سوم مساحت استان را در برگرفته است.
در استان ۹ منطقه تحت مدیریت حفاظت محیطزیست که شامل ۶ منطقه حفاظت شده، یک اثر طبیعی ملی، یک پناهگاه حیات وحش و یک پارک ملی است.
منطقه حفاظت شده شیدا، هلن، قیصری، سبزکوه و پارک ملی و منطقه حفاظت شده تنگ صیاد، منطقه شکار ممنوع خدا آفرید، و پناهگاه حیات وحش بازفت و اثر طبیعی ملی لاله واژگون و تالابها، از جمله مناطق تحت مدیریت اداره کل محیط زیست چهارمحال و بختیاری است.
نظر شما