حسن محمدی ادیب روز دوشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: حضور گردشگران خارجی به ویژه گردشگران عرب زبان در استان اردبیل روندی رو به رشد دارد و شاهد افزایش علاقهمندی سرمایهگذاران خارجی به ویژه سرمایهگذارانی از کشورهای عربی برای سرمایهگذاری در حوزه گردشگری استان هستیم.
وی ادامه داد: اداره کل میراث فرهنگی اردبیل با طراحی بستههای سرمایهگذاری آماده حمایت از علاقهمندان به سرمایهگذاری بویژه توسعه گردشگری سلامت بدلیل وجود چشمههای آب گرم و سرد معدنی و تاثیر درمانی آنها در مناطق مختلف استان است.
وی افزود: اردبیل با جاذبههای متنوع از جمله در حوزه جاذبههای طبیعی، میراث فرهنگی و جاذبههای انسانساخت مثل پلهای معلق میتواند میزبان شایستهای برای سلیقههای مختلف گردشگری باشد و امیدواریم استان اردبیل و قابلیتهای گردشگری آن را آنگونه که هست ، معرفی کنیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اردبیل تاکید کرد: با سرمایهگذاری بیشتر برای توسعه زیرساختهای گردشگری و معرفی ظرفیتهای موجود، میتوان این استان را در سطح بینالمللی مورد توجه قرار داد.
به گزارش ایرنا ، وزیران گردشگری کشورهای عضو اکو در نشستی که در مهر ماه ۱۳۹۸ در خجند تاجیکستان برای توسعه گردشگری مشترک بین این کشورها برگزار شد، شهر اردبیل را برای سال ۲۰۲۳ به عنوان پایتخت گردشگری این کشورها انتخاب و تصویب کردند و ستاد و کمیتههای برگزاری این رویداد، در حال تدوین و اجرای برنامههای مربوطه هستند.
استان اردبیل با یک میلیون و ۲۸۰ هزار نفر جمعیت و ۱۲ شهرستان در شمال ایران واقع شده است و به داشتن مناطق طبیعی، تاریخی، مذهبی و اقتصادی یکی از مقاصد مهم گردشگران داخلی و خارجی محسوب میشود.
نظر شما