علیرضا شاه محمدی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: ۸۲۰ هکتار از این اراضی برای گسترش صنعت کشاورزی و دام و ۲۹۷ هکتار به منظور توسعه صنعت و ارائه خدمات واگذار شده است.
به گفته رییس استعدادیابی اراضی اداره کل منابع طبیعی اصفهان، واگذاری اصولی و قانونی به متقاضیان، سبب کاهش تصرف اراضی و سوء استفاده از زمینهای دولتی به ویژه زمین خواری میشود.
وی ادامه داد: در این مدت همچنین ۳۸ مورد تمدید تخصیص اراضی استعدادیابی شده و پاسخگویی به ٢ هزار و ٧١۴ فقره استعلام و درخواستهای مختلف انجام گرفت.
رییس اداره استعدادیابی و بهره برداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری اصفهان خاطرنشان کرد: بررسی پرونده، سوابق واگذاری و پیگیری اداری و تشریفاتی و قانونی یک هزار و ۸۵۰ درخواست نیز در سال گذشته انجام شد.
شاهمحمدی ادامه داد: مستندسازی عرصههای نظامی در اختیار نیروهای مسلح در قالب کارگروه مشترک در ٧۵ هزار و ٧١٠ هکتار از زمینهای این استان در ماههای گذشته انجام شد.
وی با بیان اینکه بخشی از واگذاریهای این اداره کل برای توسعه مسکن و با محوریت بنیاد مسکن انجام میشود، تصریح کرد: بر همین اساس جلساتی با این نهاد در راستای ماده ۴ قانون ساماندهی مسکن برای ۳۵۰ هکتار از اراضی این استان برگزار کردیم.
شاه محمدی افزود: در ماههای گذشته همچنین ۲۷ فقره تحویل و تحول اراضی ملی و دولتی داخل حریم قانونی شهرها به اداره کل مسکن و شهرسازی انجام شد.
رییس اداره بهره برداری اداره کل منابع طبیعی اصفهان گفت: بهره مالکانه و اخذ شده در سال قبل در راستای ماده ٣ قانون حفاظت حدود ٣٨٨ میلیارد تومان بود.
گزارش ایرنا، استان اصفهان با ۲۸ شهرستان، مساحتی معادل ۱۰.۷ میلیون هکتار دارد که بیش از ۹۰ درصد از آن معادل حدود ۹.۸ میلیون هکتار را عرصههای منابع طبیعی و ملی و از این میزان حدود ۴۰۳ هزار هکتار را جنگل (معادل چهار درصد)، ۶ میلیون هکتار مرتع (معادل۶۴ درصد) و سه میلیون هکتار بیابان (معادل۳۲ درصد) در برگرفته است.
جنگلهای استان اصفهان بطور عمده در شهرستانهای فریدونشهر با ۴۰ هزار هکتار و سمیرم با ۲۵ هزار هکتار قرار دارد.
استان اصفهان از نظر تقسیمبندی نواحی رویشی در ۲ ناحیه زاگرسی و ایران تورانی قرار گرفته است که ناحیه رویشی زاگرسی، غرب و جنوب استان را شامل میشود و بقیه مناطق جزو ناحیه رویشی ایرانی تورانی به شمار میرود.
نظر شما