یوسف عباسپور گیلانده روز چهارشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: صندوق پژوهش و فناوری استان اردبیل با حمایت مالی از شرکتهای دانش بنیان و واحدهای فناور، چرخه تولید دانش و اقتصاد دانش بنیان را در استان به حرکت درآورده است.
وی افزود: با تلاشهای صورت گرفته در حوزه جذب منابع مالی از صندوق نوآوری و شکوفایی کشور و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تسهیلات حمایتی و ارائه خدمات به شرکتهای دانشبنیان و واحدهای فناور در سال مالی ۱۴۰۱ نسبت به سال مالی۱۴۰۰ از رشد ۴۰۰ درصدی برخوردار بوده است.
عباسپور ادامه داد: صندوق پژوهش و فناوری استان اردبیل یکی از منابع مهم حمایتی از تولیدات شرکتهای دانش بنیان و واحدهای فناور است که در راستای رشد و توسعه اقتصاد استان توانسته نقش اساسی ایفا نماید.
رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل بیان کرد: در سال ۱۴۰۲ که مزین به شعار «مهار تورم و رشد تولید» است پارک علم و فناوری استان و صندوق پژوهش و فناوری اردبیل با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی کشور و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و جذب منابع مالی بیشتر، با تسهیلگری و اعطای تسهیلات کم بهره از شرکتهای دانش بنیان و واحدهای فناور حمایت میکند.
وی اظهار کرد: با اتکا به دانش و تجربه نقشآفرینان اکوسیستم نوآوری استان، همکاری دستگاههای متولی، نخبگان و دانشگاهیان شاهد رشد و شکوفایی هر چه بیشتر محصولات تولیدی واحدهای فناور و شرکت های دانش بنیان در استان خواهیم بود.
فعالیت ۴۰ شرکت دانش بنیان در استان اردبیل
رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل همچنین از فعالیت ۴۰ شرکت دانشبنیان در استان خبر داد و گفت: از این تعداد ۲۸ شرکت دانش بنیان مورد حمایت پارک علم و فناوری قرار گرفته است.
عباسپور اظهار کرد: هم اکنون در استان اردبیل ۱۲۶ مرکز رشد فعال، ۶۴ شرکت در مرحله پیش رشد و ۷۸ مورد دیگر هم در مرحله رشد و بالندگی قرار گرفته است.
وی با اشاره به نقش و جایگاه شرکتها و واحدهای فناور جدید در افزایش میزان اشتغال در استان افزود: هدف اصلی پارک علم و فناوری اردبیل رفع موانع فناوران و شرکتهای دانش بنیان است و این پارک با ارائه تسهیلات، همه فناوران و شرکتهای دانش بنیان و مخترعان را برای دستیابی به اهداف خود در سال جاری با شعار "مهار تورم رشد تولید"همراهی میکند.
رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل افزود: سهم پارک علم و فناوری و شرکتهای دانش بنیان در اشتغال پایدار بر اساس سند جامعه توسعه استان در صورت توسعه فضاهای فیزیکی، پرداخت تسهیلات به شرکتها،راه اندازی کارخانه نوآوری و شهرک علم و فناوری در سطح ۳۵ هکتار افزایش خواهد یافت.
پارکهای علم و فناوری به عنوان یکی از مهمترین ساختارهای موثر در اقتصاد دانشبنیان و محیطی مناسب برای استقرار، توسعه و شکوفایی موسسات و شرکتهای دانشبنیان هستند که در تعامل سازنده با یکدیگر و با دانشگاهها و سایر موسسههای پژوهشی به فعالیتهای فناوری اشتغال دارند و هدف اصلی آن بعنوان یک نهاد فناورانه افزایش ثروت در جامعه از طریق ایجاد و توسعه فعالیت موسسههای متکی بر فناوری است.
نظر شما