سیروس صارمی روز چهارشنبهع در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طرح یاد شده با توجه به ابلاغ طرح خالص فروشی در شیرینی جات از سوی سازمان ملی استاندارد و مکاتبه در این رابطه با اتاق اصناف ایران در استان قزوین کلید خورده است.
وی اظهار کرد:طرح خالص فروشی در ادامه طرح پایش و نظارت بر کمیت فرآورده های پیش بسته بندی که از اسفندماه ۱۴۰۰ آغاز شد، دنبال و پیگیری می شود.
این مسوول گفت: براساس این طرح باید هزینه جعبه شیرینی هنگام فروش انواع شیرینی به طور مجزا محاسبه شود که این موضوع به اتاق اصناف استان قزوین نیز اطلاع رسانی شده است.
مدیرکل استاندارد قزوین اظهار کرد: در رابطه با اجرای این طرح توضیحات و تذکرات لازم به واحدهای صنفی قنادی و شیرینی فروشان نیز ارایه شده است.
وی با بیان اینکه قنادان موظف به تعیین قیمت و وزن جعبه و خالص شیرینی به شکل جداگانه هستند و عدم رعایت این مساله کم فروشی تلقی می شود و واحدهای متخلف به تعزیرات معرفی خواهند شد،اظهار کرد: جعبههای شیرینی ۵۰۰ گرمی، یک کیلو گرمی، یک و نیم کیلوگرمی، ۲کیلوگرمی، سه کیلوگرمی و پنج کیلوگرمی بر اساس مقررات استانداردهای ملی باید به ترتیب دارای اوزان ۹۰، ۱۳۵، ۱۸۵، ۲۲۵، ۲۶۵ و ۴۵۵ گرم بوده و دارای نشان استاندارد باشد.
وی یادآور شد: به منظور حسن اجرای این طرح گشت های مشترک استاندارد، تعزیرات و نمایندگان سازمان صنعت معدن و تجارت و معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی آغاز شده است.
نظر شما