به گزارش ایرنا، علیرضا دبیر در حاشیه جلسه روسای فدراسیونهای ورزشی با وزیر ورزش و جوانان درخصوص عملکرد فدراسیون کشتی در سال گذشته گفت: شاید عملکردمان نسبت به فدراسیونهای دیگر بهتر بود ولی من راضی نیستم. چون سقف آرزوهای ما در کشتی خیلی بالاتر است. انشاا... امسال به لطف خدا و دعای مردم افتخارات بیشتری کسب کنیم. البته افتخارات ما خوب بود و شاید در بین ۲۰۰ کشور دنیا ما در رده اول یا دوم فدراسیونهای موفق جهان بودیم ولی من راضی نیستم.
وی در پاسخ به این سوال که سقف آرزوهای کشتی در سال جاری کجاست، افزود: کشتی با فاصله ورزش اول و ورزش ملی ایران است. باید تمام تلاشمان بهکار بگیریم تا آنچه لیاقت جامعه ایرانی و مسلمان ماست، برآورده کنیم.
رئیس فدراسیون کشتی در واکنش به درگیری پیش آمده بین کامران قاسمپور و امیرحسین زارع در جریان اردوی تیم ملی گفت: این موضوعات در ورزش وجود دارد. وقتی بدن کشتیگیران لاکتیکی میشود و ضربان قلب بالای ۲۴۰ میرسد اگر در همان لحظه ۱۰ نفر را هم جلوی آدم باشند، بازهم نمیتوان دید. درگیری زارع و قاسمپور موضوع حادی نبود. اینکه زارع در اوج جوانی نفساش را زمین میگذارد و عذرخواهی میکند، از نظر من موضوع تمام است. البته پژمان درستکار سرمربی تیم ملی است وقتی اتفاقی میافتد حق دارد برخورد کند.
علیرضا دبیر در واکنش به بازگشت چراغ خاموش حمید سوریان به فدراسیون کشتی هم گفت: حمید اصلا نرفته بود که برگردد. حمید همیشه با من است حالا چه نایب رئیس باشد چه رئیس یا برادر من. او در حال حاضر ۳۸ ساله است و از ۵، ۶ سالگی کنار من بوده است.
وی در پاسخ به این سوال که تکلیف سریال پوست شیر مشخص شد، افزود: واقعیت این است که من از دیدن قسمت به قسمت سریال حوصلهام سر میرود و باید صبر کنم تا تمام قسمتها بیاید و همه را پست سر هم ببینم. صبر کردن برای این که هفتهای یک بار یک سریال را ببینی برای من خیلی سخت است. ولی در اردو همه از شهاب حسینی درخصوص پوست شیر از سید سوال کردند، ولی چیزی نگفت.
دبیر در خصوص اینکه گفته بود برای حضور مجدد در راس فدراسیون کشتی تصمیمی نگرفته و این که آیا موضوعاتی بوده که باعث خستگی او از ریاست کشتی شده است؟ عنوان کرد: هر زمان که انسان در کار خسته شد، قطعا برای خودش کار کرده. من واقعا خسته نشدهام. همین الان هم با آقای تاج به فدراسیون کشتی میرویم. تاج رفیق قدیمی من است و بالای ۲۰ سال از رفاقت ما میگذرد. در مجموع کار اجرا بالا و پایین دارد و وقتی جایی میبینی حق رشتهات را میخورند و تو مقاومت میکنی، دشمن پیدا میکنی و باید ۵ سال به دادگاه بروی. این کارها بد است.
رئیس فدراسیون کشتی درباره سال پرمشغله کشتی و بودجه فدراسیون گفت: در کشتی آزاد و فرنگی در سال، ۷۵ اعزام داریم. برای اعزامهای امسال کشتی بلیتها از ۳۰ تا ۶۰ میلیون تومان شروع میشود. این درحالی است که کشتی تنها رشتهای است که ما هزینههای شرکت در مسابقات را به یورو و فرانک و دلار میپردازیم. برای هر یک نفر برای هتل و حضور در مسابقات شبی ۱۸۰ یورو پرداخت میکنیم. برای ۱۰ شب حضور ۵۰ نفر اعزامی به مسابقه باید چیزی ۵۰ هزار دلار یا فرانک سوئیس به جز هزینه بلیت بدهیم و این جدا از هزینههای اردوهای ماست. اردوهای کشتی در تمام ردههای سنی زیر ۵۰ نفر نیست. ما دو فدراسیون هستیم و من برای جا انداختن این موضوع تلاش زیادی کردیم. این را هم مدنظر داشته باشیم که کشتی ۱۲ سهمیه در المپیک دارد.
دبیر در تشریح اینکه گفته بود حسن یزدانی را از دل شیرین بیرون کشیده و او باید تاکتیکهایش را عوض کند، عنوان کرد: حسن در کشتی با آمریکا باید تاکتیک خود را عوض کند. من موضوع را باز نمیکنم تا انشاا... ورژن جدیدی از حسن را در سال ۲۰۲۳ در کشتی با آمریکا ببینیم. سیاسی نیستم و اگر بخواهم چیزی را قایم کنم، خودم را لو میدهم ولی به مسابقات کشتی در سال ۲۰۲۳ و نیز المپیک ۲۰۲۴ بسیار خوشبین هستم. حسن یکی از استثناهای کشتی و تاریخ ورزش ایران است. او میتواند با مدال طلای کشتی در المپیک پاریس سه مداله شده و برترین کشتیگیر تاریخ المپیک شود.
وی در واکنش به حضور کشتیگیران روس در مسابقات جهانی گفت: از این موضوع بسیار خوشحال هستم. روسیه، آمریکا و ایران سه قطب برتر کشتی دنیا هستند و هرکدام از اینها که نباشند، سطح مسابقات جهانی پایین میآید. مسابقات جهانی سال گذشته را اگر ببینید انگار ما و آمریکا تیم به تیم مسابقه میدادیم. حال اگر روسها هم اضافه شوند، رقابت بین سه کشور بسیار قشنگ میشوند. از حضور روسها در جهانی لذت میبرم.
رئیس فدراسیون کشتی درخصوص شانس ایرانی برای کسب کرسی جهانی افزود: ما دو الی سه گزینه برای کسب کرسی جهانی داریم که یکی از گزینهها حمید سوریان است و دیگری نصیرزاده است. او بیش فعال است و زبان و ارتباط خوبی هم دارد. یکی، دو گزینه دیگر هم داریم. البته اگر خود من به عنوان رئیس فدراسیون کاندیدا شوم شانس بیشتری برای کسب کرسی دارم ولی این با روحیات من سازگار نیست. چون اگر کرسی بگیرم حداقل باید ماهی یکبار به سفر بروم ولی من در ۴ سال، سه مسافرت بهزور رفتم چون دوست ندارم سوار هواپیما بشوم.
نظر شما