مهدی حسنی شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: طی مدت مذکور ۱۱ هزار و ۹۱۶ بازرسی از صنوف و واحدهای خدماتی استان انجام شده و این بازرسی ها تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.
وی ادامه داد: در بحث قاچاق کالا و ارز طی مدت مذکور ۹۵۲ مورد بازرسی انجام شد که در نتیجه آن ۹ پرونده تخلف به ارزش ۴۰۰ میلیون ریال تشکیل شد.
معاون بازرسی سازمان صمت فارس بیان کرد: از ابتدای اسفند پارسال تاکنون ۳۴۵ مورد شکایت مردمی دریافت شد که از این تعداد ۳۲۷ مورد رسیدگی و ۱۸ مورد دیگر نیز در دست بررسی است.
حسنی افزود: عمده تخلفات کشف شده شامل عدم درج قیمت و نصب نرخ نامه، گران فروشی، کم فروشی، اخفاء و امتناع از عرضه کالا، عدم ارایه فاکتور خرید، عدم صدور صورتحساب، عدم رعایت دستورالعملهای بهداشتی، تقلب، عرضه خارج از شبکه و احتکار است.
وی گفت: عمده تخلفات مذکور بر اساس گروه کالایی کشف شده توسط بازرسان شامل مواردی از قبیل آجیل و خشکبار ، لوازم التحریر، مشاوران املاک، میوه و تره بار، دخانیات، خدمات قالیشویی، آرد و نان، کالای برقی، آش و حلیم پزی، مواد پروتئینی، فروش موبایل و قطعات آن، پارکینگ ها، شیرینی جات، مصالح ساختمانی، خدمات کارواش، منسوجات، پوشاک، کیف وکفش، کافه و رستوران، مبلمان، اثاثیه، لوازم خانگی، هتل آپارتمان، اقلام آرایشی و بهداشتی، لاستیک، خدمات آرایش زنانه و مردانه، لوازم یدکی و روغن موتور می شود.
حسنی افزود: به شهروندان این اطمینان را میدهیم که نظارت کامل توسط گشتهای مشترک بازرسی با همکاری دستگاههای مرتبط از جمله بهداشت و درمان، اتاق اصناف، اتحادیهها، استاندارد و تعزیرات حکومتی بر بازار صورت میگیرد و لذا از آنها انتظار داریم که در این زمینه همکاری لازم را داشته باشند.
وی یادآور شد: شماره ۱۲۴ سازمان صمت فارس آماده دریافت گزارشها، انتقادها و پیشنهادهای مردم در خصوص مسایل مربوط به بازار و فعالیت صنوف است و در کوتاه ترین زمان ممکن نیز مواد مطرح شده پیگیری خواهد شد.
نظر شما