به گزارش ایرنا، علیاصغر شالبافیان روز شنبه در آیین تجلیل از راهنمایان گردشگری خراسان شمالی اظهار کرد: خدماتی که بوسیله ستاد سفر ارایه می شود حاصل ماه ها فعالیت و هم افزایی دستگاه های اجرایی است که باید از تجارب این ستاد در تمام ایام سال نیز برای ارایه خدمات بهتر به مسافران استفاده شود.
وی افزود: در واقع از گزارش های منسجم و آسیب شناسانه ای که از ستاد سفر در استان ها ارایه می شود باید برای اقدامات ایجابی فصلهای آینده سفر در تابستان، زمستان و تعطیلات طول سال استفاده کرد.
شالبافیان خاطرنشان کرد: بسیاری از دستگاه های اجرایی در این ستاد عضو هستند و امسال نماینده ای از جهاد کشاورزی نیز در این ستاد حضور داشت که با هم افزایی و همکاری این دستگاه شاهد هیچ کمبود مواد غذایی در مقاصد گردشگری نبودیم.
معاون گردشگری وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری افزود: همچنین سازمان اوقاف و امور خیریه نیز امسال با حضور موثر در این ستاد و معرفی هدفمند اماکن گردشگری مذهبی نقش ویژه ای در توسعه گردشگری کشور داشت.
وی با تاکید بر استفاده از ظرفیت گردشگری در خراسان شمالی، گفت: برای رونق گردشگری این استان باید اقدامات منسجم تبلیغی انجام شود و همواره ظرفیت های این استان در نمایشگاه های خارجی و داخلی حضوری فعال داشته باشد.
شالبافیان ادامه داد: همچنین باید بیش از پیش از توانمندی راهنمایان گردشگری بهره گیری شود و آموزش هدفمند آنها با جدیت دنبال شود.
تبدیل خراسان شمالی از معبر به مقصد گردشگری
استاندار خراسان شمالی نیز در این آیین اظهار کرد: با فراهمسازی زیرساختهای مناسب جهت جذب و ماندگاری گردشگران در نوروز امسال این استان از یک معبر سفر به مقصد میانی سفر تبدیل شد.
محمدرضا حسین نژاد افزود: خراسان شمالی در سالهای گذشته تنها محل عبور مسافران بوده و آنها در این استان اقامت بسیار کوتاهی داشتند.
وی با بیان اینکه گردشگری ظرفیت مغفول مانده خراسان شمالی است، گفت: سالانه ۱۵ میلیون زائر از این استان شماشرق کشور عبور میکنند اما آن گونه که باید از ظرفیت گردشگری آن بهره ای برده نشده است.
حسین نژاد خاطرنشان کرد: این استان ظرفیت های ویژه همچون اسب اصیل ترکمن و قالیچه های دورو دارد که با معرفی بهتر آن می توان رونقی به گردشگری استان بخشید.
وی با اشاره به استقبال گردشگران از سیاه چادرهای عشایر، گفت: این طرح فرصتی مناسبت برای معرفی جاذبه های گردشگری استان بویژه در زمینه عشایری بود که در محورهای مختلف استان نصب و راه اندازی شد.
استان یک میلیون نفری خراسان شمالی بیش از ۱۱۵ جاذبه گردشگری، ۲ منطقه نمونه ملی و ۲۲ منطقه نمونه گردشگری استانی دارد.
خراسان شمالی در شمال شرق کشور، بین دو قطب زیارتی مشهدالرضا (ع) و گردشگری شمال واقع شده و هرساله بیش از ۲۰ میلیون زائر و گردشگراز این خطه گذر می کنند.
نظر شما