به گزارش ایرنا ،عصر روز شنبه جلسه رفع مشکل تعاونی امیرالمؤمنین پاکدشت و کمربندی این شهرستان به ریاست علیرضا فخاری استاندار تهران، غراوی معاون هماهنگی امور عمرانی، کیهان مشاور و مدیرکل حوزه استاندار، بشیری نماینده مردم پاکدشت در مجلس شورای اسلامی ، اردستانی فرماندار و مدیران استانی و شهرستانی برگزار شد.
استاندار تهران در این نشست گفت : در رابطه با کارشکنی برخی در مسئله توسعه شهر پاکدشت در قدم اول کنترل و مواخذه تعاونیها باید در دستور کار باشد.
وی افزود: نیازمندی امروز ما برای گسترش شهرستان پاکدشت و بارگذاریهای لازم جمعیتی حد فاصل بین ۹۲ هکتار تا ۲۱۰ هکتار زمین است که باید این میزان جز محدوده قانونی شهر قرار بگیرد و در شورای عالی معماری و شهرسازی بنابر مصلحتهای اجتماعی و سیاسی و اقدامات غیرموجهی که از گذشته صورت پذیرفته، تصویب شود.
تاکید استاندار تهران بر تسریع رفع مشکلات تعاونی امیرالمؤمنین پاکدشت/ کمربندی پاکدشت به زودی افتتاح میشود
فخاری در این جلسه با توجه به وضعیت تعاونی امیرالمومنین شهرستان پاکدشت اظهار داشت: الحاق ۲۳۰ هکتار اراضی جهت پاسخگویی به مطالبات مردم مورد درخواست بوده منتها ۹۲ هکتار در شورای عالی معماری و شهرسازی مورد تصویب قرار گرفت.
وی ادامه داد: درخواست مسئولان ۲۳۰ هکتار برای گسترش و بارگزاریهای جمعیتی میباشد، تا ضمن اصلاح تداخلات محیط زیستی زمینه برای الحاق به محدوده پاکدشت فراهم شود.
استاندار تهران در ادامه با بررسی وضعیت کمربندی این شهرستان با توجه به درخواستهای معارضین عنوان کرد: با توجه به تغییر کاربری و درخواستهای مالکین املاک و اراضی مسیر اجرای طرح مبنی بر معافیت موضوع پرداخت ۸۰٪ قیمت کارشناسی تبصره یک ماده یک قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی ، از طریق استانداری وجهاد کشاورزی جهت پرداخت مطالبات مالکین پیگیری شود.
فخاری همچنین بر لزوم رفع مشکلات موجود کمربندی در حوزه آب، برق و همچنین علائم ایمنی و غیره تاکید کرد تا این پروژه جهت کاهش بار ترافیکی در کوتاهترین زمان افتتاح شود.
شهرستان پاکدشت در جنوب شرق استان تهران واقع شده است.
لزوم توجه به فریضه زکات/ مباحث آموزشی و ترویجی حوزه زکات مستمر باشد
فخاری در جلسه شورای زکات با اشاره به اهمیت زکات اظهار داشت: زکات یک فریضه است که با صرف تشکیل همایش قابل حل است و برپاداشتن زکات اهمیت بسیاری دارد.
وی ادامه داد: زکات از جمله فرایضی است که مظلوم واقع شده است، این در حالی است که اگر دقت شود، اثرات اجتماعی آن نسبت به سایر فرایض بیشتر است.
استاندار تهران عنوان کرد: ساز و کار جمع آوری و هزینه کردن زکات باید روشن، شفاف و قابل اندازهگیری باشد و در نظام برنامهریزی باید برای زکات نیز برنامه ارائه کرد.
فخاری با اشاره به لزوم برآورد میزان جمعآوری زکات و محل آن گفت: باید به زکات علاوه بر وظیفه شرعی و دینی ار ابعاد دیگر به ویژه بعد اجتماعی نگاه کنیم، چراکه در نگاه کلی پرداخت زکات، سهم مردم از مشارکتهای عمومی را نیز نشان میدهد.
وی خاطرنشان کرد: زکات واجب عمدتا فصلی است، در سایر موارد برنامه ترغیب و تشویق برای پرداخت زکات انجام شود و دستگاهها به ویژه ائمه جمعه و جماعات وظایف خود را در این مورد انجام دهند.
استاندار تهران سپس با اشاره به اهمیت آموزش حوزه زکات افزود: تبلیغ، ترویج و اطلاعرسانی به موقع اهمیت زیادی دارد و برنامه تبلیغی، شناسایی مخاطبین و جمعیت هدف برای هفته زکات انجام شود.
فخاری به اهمیت ساختارمندی حوزه زکات اشاره کرد و گفت: ساختارمندی مردمی حوزه زکات ضروری است و باید این ساختار مردمی ایجاد شود.
نظر شما