به گزارش شنبه شب ایرنا از "لس آنجلس تایمز", مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها در آمریکا یا سی دی سی در گزارشی اعلام کرد که نرخ امید به زندگی در آمریکا در سال ۲۰۲۱ به کمترین سطح خود از سال ۱۹۹۶ کاهش یافته است و نسبت به سال ۲۰۲۰ یک کاهش ۱.۸ ساله در امید به زندگی را تجربه کرده است.
با توجه به گزارش سی دی سی، نرخ امید به زندگی در سال ۲۰۲۰ در ایالتهای جنوب شرقی آمریکا از جمله کارولینای جنوبی، اوکلاهما، آرکانزاس، تنسی، کنتاکی، آلاباما، لوئیزیانا، ویرجینیای غربی و میسی سی پی کمتر از ۷۵ سال است.
بر اساس گزارش این مرکز, در زمان شیوع بیماری کرونا، آمریکا در مقایسه با کشورهای پیشرفته، با افزایش مرگ و میر و نیز مرگ زودرس بیشتری مواجه شد. اگرچه اکثر کشورهای پیشرفته مشابه آمریکا تنوانستهاند از تاثیرات این بیماری همه گیر عبور کنند, اما شواهد نشان میدهد که آمریکا هنوز نتوانسته است از تاثیرات کرونا رهایی یابد.
گزارش سی دی سینشان می دهد، بیش از نیمی از کاهش میزان امید به زندگی، مربوط به بیماری کرونا در این کشور است و بخش دیگر کاهش به امید به زندگی در این کشور مربوط به صدمات غیرعمدی، سوءمصرف موادمخدر، بیماریهای قلبی و غیره است.
این مرکز افزود: همه گیری کرونا دو دهه رشد در امید به زندگی آمریکا را از بین برده است، در حالی که میانگین امید به زندگی در کشورهای مشابه آمریکا به میزان اندکی کاهش یافته است.
طبق گفته جِرِمینی، کارشناس نابرابریهای اجتماعی و اقتصادی، آمریکا شاهد بزرگترین شکاف در شاخص امید به زندگی در طول ۴۰ سال گذشته است.
رابرت شمرلینگ از دانشکده پزشکی هاروارد گفت: آمریکاییهایی که کمترین امید به زندگی را دارند، معمولا فقریترین قشر جامعه این کشور هستند, با بیشترین ناامنی غذایی مواجه میباشند و دسترسی کمتری به مراقبتهای سلامتی دارند.
علاوه بر این، گروههایی که در آمریکا امید به زندگی کمتری دارند، معمولاً مشاغل پرخطری دارند که نمیتوان آنها را به صورت مجازی انجام داد، در محیطهای شلوغتر زندگی میکنند و دسترسی کمتری به واکسیناسیون دارند، که خطر ابتلا یا مرگ بر اثر کرونا را افزایش میدهد.
نظر شما