به گزارش ایرنا، در پی حمله تروریستی غروب دلگیر چهارم آبان ماه ۱۴۰۱ به حرم مطهر شاهچراغ (ع) در شیراز ۱۳ نفر از هم وطنانمان به شهادت رسیدند و دهها نفر دیگر از زائران این حرم امن نیز در خون خود غلطیده و به درجه جانبازی نایل آمدند و هنوز زخمهایی از این رخداد تلخ بر جان دارند که به جز آنها، خانواده این افراد را نیز درگیر کرده است.
اولین فردی که مورد حمله تروریست تکفیری در این رخداد تلخ قرار گرفت نادر فتحی ۵۲ ساله بود که ۱۱ سال خادم افتخاری حرم شاهچراغ (ع) است که ناجوانمردانه و مظلومانه اولین نفر در ورودی این حرم مطهر از سمت باب الرضا(ع) مورد تیراندازی قرار گرفت و ۲ تیر به ناحیه شکم او اصابت کرد.
نادر فتحی طی مدت گذشته از این رخداد ۲ مرتبه و بیش از ۴۰ روز در کما بوده و اکنون نیز در منزل توسط همسر و سه فرزندش پرستاری می شود.
رعنا ارجمند همسر این جانباز حادثه تروریستی شاهچراغ(ع) که خود نیز از خادمان حرم مطهر است و غروب چهارشنبه چهارم آبان ماه ۱۴۰۱ و در لحظه ترور به همراه همسرش در این محل حضور داشته است، به خبرنگار ایرنا گفت: همسرم از سال ۹۱ تاکنون خادم حرم مطهر بوده و عصر هر چهارشنبه در حرم حضور می یافت.
وی ادامه داد: من نیز چند سالی است که به همراه همسرم خادم این آستان مقدس هستم.
همسر نادر فتحی با بیان اینکه چهارم آبان ماه سال گذشته و در لحظه حادثه تروریستی به همراه همسرش در این محل حضور داشت، گفت: همسرم همیشه به عنوان کفشدار حرم مشغول فعالیت بود که روز حادثه به درخواست یکی از خادمان دیگر حرم به جای او در محل ورودی حرم از سمت باب الرضا(ع) مستقر شده بود و به عنوان اولین نفر و غافلگیرانه مورد هجوم و گلوله فرد تروریست قرار گرفت.
وی اظهارکرد: ۲ گلوله به شکم همسرم اصابت کرد که بعد از آن ۷۶ روز در بیمارستان نمازی بستری شد و حتی به دلیل وخامت حالش پزشکان از او قطع امید کردند و بعد از ۷۶ روز به منزل منتقل شد.
ارجمند عنوان کرد: بعد از انتقال همسرم به منزل کماکان حال او وخیم بود و به دلیل عدم توانایی در به اختیار گرفتن پرستار ۲۴ ساعته خودم و فرزندانم از همسرم پرستاری میکنیم.
وی اعلام کرد: از مسئولان توقع حمایت زیادی داشتیم اما آنگونه که انتظار می رفت این کار انجام نشده است در حالی که همسرم به پرستار ۲۴ ساعته، پزشک مغز و اعصاب و فیزیوتراپ نیاز دارد.
همسر این خادم جانباز گفت: حدود سه ماه همسرم در منزل بستری است و همواره روی تخت و در بستر است و دستگاه های پزشکی نیز به او متصل است.
وی در پایان عنوان کرد که خانواده آنها اکنون شرایط سختی را سپری می کنند و این انتظار است که مسئولان از جانبازان حادثه ترریستی شاهچراغ(ع) حمایت بیشتری کنند.
از سربازی وطن تا پرستاری از پدر
محمدعلی فتحی فرزند بزرگ نادر فتحی جانباز حادثه تروریستی حرم مطهر شاهچراغ (ع) که سرباز وطن است و در زمان این حادثه تلخ در محل سربازی خود بوده با اشاره به این ماجرا و وقایعی که برای او و خانواده اش گذشته است، گفت: من با همکاری فرمانده ارشد ارتش در استان فارس که مجوز حضور در منزل و پرستاری از پدرم را صادر کرده به همراه ۲ برادر دیگر و مادرم به صورت ۲۴ ساعته در شبانه روز از پدرم پرستاری می کنیم.
فتحی ادامه داد: پدرم جدای از پرستاری ۲۴ ساعته به دارو،تجهیزات و پزشک نیازمند است و هزینه های درمان او سرسام آور است که بخش اعظم آن تاکنون توسط خانواده تامین شده است.
وی تاکید کرد: پدرم تنها نان آور خانواده پنج نفره ما بود که پس از این رخداد مشکلات مالی برای ما به خصوص با تحمیل هزینه های درمان پدرم ایجاد شده است.
از احیای قلبی تا زندگی نباتی
محمدرضا فتحی فرزند دوم این خانواده به ایرنا گفت: پدرم از روز حادثه تا ۱۴ آبان ۱۴۰۱ در کما بود و بعد از هوشیاری نسبی مجدد در ۱۹ آبان ایست تنفسی کرد که منجر به ایست قلبی وی شد و حدود هشت دقیقه احیای قلبی شد که خوشبختانه جواب داد اما مجددا ۲۸ روز به کما رفت.
وی اظهارکرد: این رخداد باعث آسیب مغزی شدید پدرم شد و پزشکان حتی احتمال زندگی نباتی و فراموشی را برای او دادند و اکنون پدرم حافظه کوتاه مدت خود را بطور کامل از دست داده است.
وی اضافه کرد: از ۲۰ دی ماه پدرم از بیمارستان ترخیص شد و در این مدت هیچ پرستاری در اختیار خانواده ما قرار نگرفت و ما را به حال خود تنها گذاشتند در حالی که پدرم ۱۱ سال خادم افتخاری حرم مطهر بوده است و اکنون هیچ توانایی حتی برای انجام امور شخصی و بهداشتی خود را ندارد و همواره روی تخت دراز کشیده است.
وی اعلام کرد: در این مدت حتی یک پزشک به ما مراجعه نکرده که وضعیت پدرم را بررسی کند و در این مدت پدرم سه بار دیگر به بیمارستان منتقل شده و هزینه های تجهیزات پزشکی و ... به صورت خصوصی تامین شده است و مسئولان پیگیری در این زمینه نکردند.
نظر شما