۲۳ فروردین ۱۴۰۲، ۱۰:۲۷
کد خبرنگار: 2778
کد خبر: 85080720
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

افزایش ۲ برابری سطح زیر کشت گل محمدی در شهرستان خاش

۲۳ فروردین ۱۴۰۲، ۱۰:۲۷
کد خبر: 85080720
افزایش ۲ برابری سطح زیر کشت گل محمدی در شهرستان خاش

زاهدان- ایرنا- مدیر جهاد کشاورزی خاش سیستان و بلوچستان با اشاره به افزایش ۲ برابری کشت گل محمدی در این شهرستان گفت: کار برداشت گل محمدی از سطح  ۹ هکتار از باغات این منطقه آغاز شده است. 

شیرزاد کمالی روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: در راستای تغییر الگوی کشت و با توجه به ارزش اقتصادی بالا و نیاز آبی کم گل محمدی و سازگاری به اقلیم منطقه، توسعه باغات گل محمدی در برنامه کاری این مدیریت قرار گرفته و در سال گذشته چهار هکتار به سطح زیر کشت گل محمدی افزوده شده است.
وی تصریح کرد: پیش بینی می‌شود امسال ۱۱تن گل محمدی از سطح باغات شهرستان خاش جمع آوری شود.

مدیر جهاد کشاورزی خاش گفت: در این شهرستان‌ گل محمدی پس از فرآوری در منطقه به صورت گلاب و گل خشک شده به بازار عرضه می‌شود.

وی منطقه سیستان، شهرستان های تفتان، خاش، زاهدان، میرجاوه را عمده مناطق پرورش گل محمدی در سیستان و بلوچستان عنوان کرد.

به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان از نظر آب و هوایی دارای تنوع زیادی است به طوری که مناطق ایرانشهر، زابل و باهوکلات آب و هوای بیابانی و ناحیه زاهدان در مرز بین اقلیم بیابانی و نیمه بیابانی قرار دارد.
برخی مناطق این استان مانند سراوان، مهرستان، سیب سوران، خاش، چابهار، کنارک، نیکشهر، قصرقند و سرباز نیز آب و هوای نیمه بیابانی و بعضا مرطوب و ناحیه کوهستانی بم‌پشت در جنوب سراوان و امتداد آن به سمت غرب تا کوه‌های بشاگرد آب و هوای نیمه بیابانی معتدل دارند و اقلیم مشرق ارتفاعات و فلات‌های مرتفع و کم وسعت میان آن نیمه بیابانی با زمستانهای سرد است.
با این وجود استان سیستان و بلوچستان به دلیل شرایط خاص جغرافیایی و اقلیمی و مجاورت با دریای عمان و اقیانوس هند و تالاب‌های هامون و هامون جازموریان یکی از مستعدترین نقاط کشاورزی کشور محسوب می شود به طوری در تمامی فصول سال امکان کشت و تولید انواع محصولات در آن وجود دارد.
هم اینک مجموع اراضی کشاورزی و باغی این استان ۲۲۸ هزار و ۴۵۱ هکتار شامل ۱۳۵ هزار و ۷۴۱ هکتار زراعی و ۹۲ هزار و ۷۱۰ هکتار باغی است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha