به گزارش ایرنا، «حمید کمانکش» روز پنجشنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی خمین، افزود: این سند به دستگاههای اجرایی ابلاغ و اجرای آن در نشستهای این شورا ارزیابی میشود.
وی بیان کرد: تدوین این سند نتیجه مطلوبی از اقدامات تخصصی شورای فرهنگ عمومی است.
فرماندار خمین گفت: تهیه سند تخصصی راهکارهای نهادینه کردن فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر با محتوای وظایف دستگاههای اجرایی، موضوع جدید کارگروه تخصصی شورای فرهنگ عمومی شهرستان است.
کمانکش با تاکید بر سیمای فرهنگی شهر خمین اظهار کرد: مبلمان شهری، اصناف، تبلیغات و حضور شهروندان باید براساس فرهنگ اسلامی باشد.
امام جمعه خمین نیز در این شورا گفت: بی تفاوتی افراد جامعه نسبت به یکدیگر مانع اجرای آرمان های انقلاب اسلامی است.
حجت الاسلام سید «قاسم میرصادقی» با اشاره به حیطه گسترده امر به معروف اظهار کرد: نفع و ضرر اقدامات هریک از افراد شامل جامعه میشود.
رییس دادگستری خمین نیز در این شورا گفت: طیف خاکستری جامعه در معرض آسیب، مخاطب خاص آن به معروف و نهی از منکر هستند.
«علی شاکرمی» اضافه کرد: این طیف خاکستری توسط خانواده آماده نمیشوند و بر اساس تصمیمات لحظهای و آموزشهای رسانههای فردی رفتار میکنند.
رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خمین نیز در این شورا گفت: ۶ نشست شورای فرهنگی عمومی و هشت نشست تخصصی این شورا در راستای تدوین سند ترویج فرهنگ کار پارسال در این شهرستان برگزار شد.
« آزاده محمدی» با اشاره به اینکه سیمای فرهنگی شهر رویکرد جدید اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی است، افزود: نمادها و اِلمانهای شهری به عنوان عنصری شاخص از شهر، ابزاری ارزشمند برای معرفی هویت شهر هستند.
رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خمین ادامه داد: در کنار مسائل زیباشناسی ساختمانها، هویت ایرانی- اسلامی، نمادها و خرده فرهنگهای هر منطقه از کشور مسئلهای مهم است.
خمین در جنوب استان مرکزی است و این شهرستان ۱۰۵ هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما