۲۶ فروردین ۱۴۰۲، ۱۵:۴۶
کد خبرنگار: 2660
کد خبر: 85083643
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

بخش کشاورزی خوزستان بدون خسارت از بارندگی‌های اخیر به سلامت عبور کرد

اهواز - ایرنا - معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی خوزستان گفت: خوشبختانه بخش کشاورزی استان در بارندگی‌های سه روزه منتهی به هفته گذشته خسارت ندید.

تورج نوروزی روز شنبه در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: تاکنون هیچ‌گونه گزارشی از خسارات احتمالی ناشی از بارندگی‌های اخیر به سازمان جهادکشاورزی استان نرسیده است.

وی گفت:بررسی‌های میدانی در اغلب مناطق استان نشان می‌دهد که بارش‌های اخیر برای دیمزارهای شمال و شمال شرق استان بسیار مفید بوده و نیاز آبی مزارع را تامین کرده است که این خود در بهبود میزان تولیدات محصولات کشاورزی استان موثر خواهد بود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی خوزستان با اشاره به اینکه بارش های اخیر ، برداشت محصولات کشاورزی را چندی روزی به عقب انداخته است ابراز امیدواری کرد بزرگترین عملیات برداشت متمرکز محصولات کشاورزی کشور در خوزستان، هفته جاری شروع شود.

هواشناسی خوزستان هفته گذشته در پی نفوذ سامانه پرقدرت جنوبی و غربی که با لایه‌های میانی جو به خوبی همراهی شده بود هشدار قرمز صادر کرد.بیشترین حجم بارش های سه روز پایانی هفته گذشته در مناطق شمالی ثبت شد.

به گزارش ایرنا عملیات برداشت ۷۱۹هزار هکتار محصولات پاییزی در خوزستان ابتدا از مناطق جنوبی همچون هندیجان، ماهشهر و شادگان شروع خواهد شد و به تدریج به مناطق مرکزی و غربی و جنوب شرق استان کشیده خواهد شد.

طبق روال سال‌های گذشته عملیات برداشت محصولات پاییزی خوزستان از ۲۰فروردین شروع می‌شد ولی بارندگی‌های گسترده و مناسب بهاری ، برداشت محصولات را با تاخیر رو به رو کرد.

پیش‌بینی شده حدود پنج میلیون تُن محصول که در فصل پاییز در خوزستان زیر کشت رفته است برداشت شود.گندم، کلزا، چغندرقند، صیفی ها ، محصولات جالیزی و باغی مهمترین تولیدات پاییزی خوزستان هستند.

بیشترین سطح زیرکشت محصولات پاییزی متعلق به گندم به میزان ۴۲۱هزار هکتار آبی و ۱۷۲هزار هکتار دیم است.

استان خوزستان با تولید سالانه ۱۷.۵میلیون تُن محصولات کشاورزی ، باغی ، دامی ، شیلات و عسل با سهم ۱۴درصدی از کل محصولات کشاورزی کشور ، در جایگاه نخست کشوری قرار دارد.

خوزستان یک میلیون و۲۵۰هزار هکتار اراضی زیر کشت دارد که در صورت ساخت شبکه‌های آبیاری و زهکشی و تامین پایدار آب امکان توسعه اراضی زیر کشت تا ۲.۲ میلیون هکتار وجود دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha