به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدرضا هاجری یکشنبه در صحن علنی شورای شهر شیراز افزود: در سال ۱۴۰۲ در شهر شیراز، شاهد رونق ساخت و ساز مسکن ملی خواهیم بود و باید مدیریت شهری از طرح مسکن ملی برای رفع مشکل کارکنان شهرداری بهره ببرد.
وی با بیان اینکه رفع نیاز مسکن کارکنان شهرداری،دغدغه سرپناه آنها را کاهش داده و به کارآمدی و تلاش آنها سرعت می دهد، یادآود شد: تاکنون در این زمینه غفلت شده که باید جبران شود و همچنین سخت گیری و افراط در بستن باب تبدیل وضعیت ها در شهرداری چنانچه به رویه معقول، منطقی و قانونی بازگردد، بهتر است.
عضو شورای اسلامی شهر شیراز در ادامه به سفرهای نوروزی اشاره کرد و گفت: در نوروز امسال از ۶۰ میلیون نفر ثبت اقامت و تردد در رده بندی کشوری، فارس رتبه هفتم را دارد و درهمه استانها ، چادر خوابی جای اقامت در اقامتگاه ها را گرفته بود.
هاجری با تاکید بر لزوم تکمیل زیرساخت های گردشگری حرم مطهر شاهچراغ (ع)، آرامگاه حافظ، تخت جمشید و آرامگاه سعدی برای نوروز سال آینده افزود: برگزاری همایش جهانی برای مفاخر شیراز ازجمله ملاصدرا در حوزه علمیه خان و کار هنری فاخر برگرفته از غزلیات حافظ، می تواند در باغ موزه قرآنی چهار راه حافظیه مورد توجه ویژه قرار گیرد.
وی تاکید کرد: شورا و شهرداری آمادگی دارد طرح های پیشنهادی هنرمندان را پذیرا باشد تا شاهد طرحی نو در شهرراز باشیم.
عضو شورای اسلامی شهر شیراز در ادامه عنوان کرد: در نوروز امسال،کمبود پارکینگ در کل شهر و اطراف اماکن زیارتی و گردشگری شیراز کاملا مشهود بود و باید طرحی نو و ملی در این زمینه به صحنه آورد تا این مشکل و معضل حل شود که اداره هیات امنایی اماکن تاریخی می تواند از این جمله موارد باشد.
هاجری ادامه داد: شورا و شهرداری با ساخت تالار بزرگ شهر و حسینیه شهرداری شیراز بگونه ای که مناسب با شأن این کلانشهر ۲ میلیون نفری باشد باید ورود پیدا کند و در تمام شهرهای پیشرفته دنیا شهرداری ها مدیریت اینگونه اماکن را به عهده دارند که این تجربه جهانی می تواند در کلانشهر شیراز احیا و بکار گرفته شود و هردو بنای رفیع پس از ساخت بصورت هیات امنایی اداره شود.
وی اظهارکرد: شنبه پنجم فروردین ۱۴۰۲ ساعت ۱۱:۱۹ دقیقه در خیابان حضرتی کوچه ۲ دیوار منازل قدیمی و فرسوده مشترک روی کودکی مظلوم هفت ساله فرو ریخت که با تلاش های ایستگاه های عملیاتی آتش نشانی،جنازه کودک هفت ساله از زیر آوار بیرون آورده شد و اکنون این سوال مطرح است که کسانی که به بهانه بافت تاریخی با جو سازی و غوغا سالاری مانع مرمت،بازسازی،بهسازی منازل فرسوده این منطقه شیراز شدهاند، در برابر این حادثه تلخ چرا پاسخگو نیستند؟
وی اعلام کرد: شهرداری باید از جوسازی ها عبور کرده،منازل فرسوده ای که امکان ریزش و حادثه آفرینی دارند را شناسایی و مجوز ساخت و ساز و مرمت بدهد و این قصه پر غصه تلخ درس عبرتی بود که نباید امنیت جانی ساکنین بافت های فرسوده را تابع نظرات بی دردانه غوغا سالاران خارج از شیراز نشین قرار داد در حالی که اولویت اول حفظ و صیانت از امنیت جانی ساکنان است.
نظر شما