۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۹:۳۰
کد خبرنگار: 5333
کد خبر: 85084837
T T
۲ نفر

برچسب‌ها

«هفدهمین روز» منتشر شد

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۹:۳۰
کد خبر: 85084837
«هفدهمین روز» منتشر شد

تهران- ایرنا- کتاب «هفدهمین روز» به نحوه‌ تشکیل گردان موشکی و آغاز خودکفایی ایران در تاثیرگذارترین و بازدارنده‌ترین سلاح جنگی پرداخته است.

به گزارش خبرنگار کتاب ایرنا، کتاب هفدهمین روز، روایتی متفاوت از خودکفایی صنعت موشکی ایران، کتابی چندرسانه‌ای است که به نحوه‌ تشکیل گردان موشکی و آغاز خودکفایی ایران در تاثیرگذارترین و بازدارنده‌ترین سلاح جنگی پرداخته است.

هفدهمین روز کتابی است روایی و مستند از سه سالِ اول تولد یگان موشکی ایران؛ روایاتی کوتاه و پیوسته از روزهایی که امید و ناامیدی به هم گره‌خورده بودند تا مهم‌ترین تقدیر را در تاریخ دفاعی ایران به تصویر بکشند؛ این کتاب علاوه بر محتوای متنی، محتوایی همچون فیلم، تصویر و صوت را نیز شامل می‌شود.

مخاطب می‌تواند با استفاده از کدهای QRموجود در کتاب، به محتوای فیلم مرتبط با همان داستان دسترسی پیدا کند.

قسمتی از متن کتاب

اختتامیه در فرودگاه

بالاخره دوره‌ی آموزش پرتاب موشک گروه حدید در سوریه تمام شد. سوریه انتهای دوره، مراسم اختتامیه برپا کرد. سرتیپ ترکی نمره خوب را به دوره آموزشی ایرانی‌ها داد و کلی از ذوق و استعداد جوان‌های ایرانی تعریف کرد. دراین مراسم برخلاف انتظار نظامیان سوری، مقدم با هدایایی که از قبل تهیه شده بود، از اساتید دوره تقدیر کرد.

وقتش بود تا متخصصین گروه موشکی حدید به ایران برگردند و همه‌ی آموزش‌هایی را که دیده بودند، روی موشک‌های لیبی پیاده‌سازی کنند. صبح زود به فرودگاه تهران رسیدند. بچه‌ها بعد از حدود سه ماه آموزش طاقت‌فرسا، خودشان را آماده کردند برای خداحافظی تا سریع‌تر به خانه‌هایشان بروند و یک دل سیر بخوابند.

همین که ساک‌هایشان را کول انداختند تا راهی شوند، وکیلی از همه خواست به صف شوند و اعمال صبحگاه را در فرودگاه به عنوان اختتامیه سفر انجام دهند. بچه‌ها اول فکر کردند وکیلی دارد با آنها شوخی می‌کند. اما با نگاه به چهره‌اش متوجه شدند قضیه جدی‌تر از این حرف‌ها است! اهمیت برنامه صبحگاهی برای وکیلی اگر از نماز صبح بیشتر نبود، کمتر هم نبود. بچه‌ها که می‌دانستند حریف سیدمهدی نمی‌شوند، به ناچار صف کشیدند و اختتامیه‌ی برنامه صبحگاه را در فرودگاه برگزار کردند. (۴۰ و ۴۱)

کتاب هفدهمین روز تالیف و تدوین فاطمه عالمی و محمدحسین بارونقی در ۲۰۹ صفحه همراه بخش مصور با قیمت ۸۰ هزار تومان در سال ۱۴۰۱ توسط انتشارات شهید کاظمی منتشر شد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha