احمد رضا صفری چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: پل شناور دهستان عنافچه به ملاثانی هفته گذشته توسط ارتش جمهوری اسلامی ایران به منظور ایمن سازی جمع آوری شده و راه ارتباطی بیش از ۳۰ روستا با شهر ملاثانی قطع شده است.
وی افزود: اهالی این دهستان ناچارند برای ارتباط با ملاثانی از قایق استفاده کرده یا ۱۲۰ کیلومتر راه را طی کنند که سختی و مشقت و خطرات جانی را به دنبال دارد.
صفری ادامه داد: از مردم عنافچه برای این اتفاق عذرخواهی می کنیم اما بر اساس قول ارتش جمهوری اسلامی در اولین فرصت نصب و موجبات آسایش مردم فراهم می شود.
فرماندار باوی در بخش دیگری از این گفتوگو به پروژه ساخت پل ثابت برای برقراری ارتباط اهالی دهستان عنافچه با ملاثانی اشاره کرد و گفت: بعد از تکمیل این پروژه، پل شناور ارتش جمع آوری خواهد شد.
وی با بیان اینکه پل عنافچه با کمبود اعتبار مواجه است گفت: عیلرغم کمبود اعتبارات، این پروژه تاکنون ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و همواره تخصیص بودجه مورد نیاز برای تکمیل پروژه ضروری است.
عملیات اجرایی پل بتُنی - فولادی بر روی رودخانه کارون سال ۱۳۹۸ به منظور برقراری ارتباط ۳۱ روستای دهستان عنافچه با جمعیتی بالغ بر ۱۵هزار نفر شروع شد ولی به گفته احمد حمیدی رییس شورای اسلامی شهرستان باوی (ملاثانی) هم اکنون به علت تخصیص نیافتن اعتبار مورد نیاز، تنها ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
به گفته حمیدی اعتبار اولیه برای ساخت این پل در ابتدای شروع عملیات اجرایی آن ۴۷۰ میلیارد ریال در نظر گرفته شد ولی با گذشت زمان چهار ساله و تخصیص نیافتن اعتبار مورد نیاز، هم اکنون برای تکمیل این پل ۲ هزار میلیارد ریال نیاز است.
بر اساس این گزارش ساکنان روستاهای دهستان عنافچه ناچار هستند برای سفر به شهر ملاثانی با خودرو مسیر ۲۵ کیلومتری را طی کنند در حالی که با ساخت پل، این مسیر به کمتر از ۵۰۰ متر خواهد رسید.
در روزهای اخیر که سطح آب رودخانه کارون با بارشهای اخیر به طور قابل ملاحظهای افزایش یافته، تردد دانش آموزان روستاهای منطقه با قایقهای کوچک و غیراستاندارد نگرانیهای زیادی برای خانوادهها ایجاد کرده است.
شهرستان باوی با مرکزیت شهر ملاثانی حدود ۸۰هزار نفر جمعیت دارد و در سال ۱۳۸۹ با تصویب هیات دولت پس از انتزاع از اهواز به شهرستان ارتقا یافت.
نظر شما