به گزارش ایرنا از سازمان بورس، «سینا عنایتالهی» در رابطه با مزایای طرح مولدسازی اموال مازاد دولت از طریق بازارسرمایه، اظهار کرد: مصوبه مولدسازی داراییهای دولت با ارزش تخمینی بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان، باهدف افزایش بهرهوری داراییها در مرحله اجرا است.
وی خاطرنشان کرد: حال با توجه به زیر ساختهای بازار سرمایه در زمینه ایجاد و تاسیس صندوقهای متنوع با پشتوانه دارایی و فروش داراییها از طریق انتشار صکوک اجاره به شرط تملیک و همچنین عرضه عمومی داراییها از طریق بازار اولیه، این بازار میتواند مسیر مناسبی برای اجرای این طرح باشد.
عنایتالهی افزود: بازار سرمایه به سبب ظرفیتها، نظارت دقیق و نیز وجود شرکتهای مشاور سرمایهگذاری و تامین سرمایه، مسیر ارزشگذاری داراییهای دولت را هموارتر میسازد. ضمن اینکه به منظور حفظ اعتماد سرمایهگذاران، دولت میتواند از صندوقهای پروژه و املاک و مستغلات در مسیر بهره گیرد.
این کارشناس بازارسرمایه تصریح کرد: دولت و سازمان بورس باتوجه به اهمیت و حساسیت بازار سرمایه و به منظور جلوگیری از اتفاقات سال ٩٩، باید در بحث مولدسازی از طریق این بازار از اخذ هرگونه تصمیم خلقالساعه بپرهیزند.
وی گفت: به طور منطقی هر روند و مصوبه ای، نیازمند ایجاد مکانیسم مشخص با ارکان مشخص و کارشناسی است. در همین راستا، دولت در صورت بهرهگیری از کارشناسان و مسئولان متخصص در این حوزه میتواند مبالغ حاصل از فروش اموال مازاد خود را به سمت تولید در راستای تحقق شعار سال هدایت کند.
عنایتالهی در پایان تصریح کرد: براساس اقدامات صورت گرفته از سوی سازمان بورس طی دوسال گذشته، شاهد بازگشت مجدد نقدینگی به سمت این بازار هستیم. در همین راستا میتوان گفت بازار سرمایه، تنها مسیر مناسب به منظور جذب نقدینگی و تقویت تولید است؛ به شرط آنکه نقش بازار سرمایه در اقتصاد کشور بیش از پیش پررنگتر شود.
نظر شما