به گزارش ایرنا، آن طور که مسافران اسکان یافته در برخی از جاذبه های گردشگری کهگیلویه و بویراحمد اذعان کردند: سیر وسیاحت در تفرجگاه های استان امسال به دلیل بهبود زیرساخت ها وضعیت متفاوتی نسبت به سال های قبل داشته است.
آنان تاکید می کنند که بهبود راه های دسترسی به برخی تفرجگاه ها، افزایش زیرساخت هایی مانند سرویس های بهداشتی و امکانات اردوگاه های گردشگری در این استان سبب شده که تفریح در جاذبه های طبیعی کهگیلویه و بویراحمد امسال دلپذیرتر از هر سال باشد.
در حالی که کمبود امکانات رفاهی برای گردشگران در سال های گذشته همواره موجب گلایه مسافرانی بوده که تفرجگاه های طبیعی کهگیلویه و بویراحمد را برای سفر انتخاب می کردند تقویت زیرساخت های این حوزه نه تنها زمینه رونق گردشگری را فراهم کرده بلکه افزایش درآمد سرمایه گذاران را به دنبال داشته است.
دیدگاه گردشگران
یک طبیعت گرد با اشاره به تجربیات سفرهای قبلی خود به منطقه کوه گل گفت: راه دسترسی به این جاذبه گردشگری بهبود یافته که این امر افزون بر رفاه مسافران باعث شده خودروهای مسافران آسیب نبیند.
محمد کشاورز تاکید کرد: بهبود زیرساخت های جاده ای در کنار زیبایی های طبیعی سبب دلپذیرتر شدن سفر به این منطقه در تعطیلات عید فطر شده است.
یکی از گردشگران که به روستای کریک سفر کرده بود گفت: ایجاد اقامتگاه بومگردی و زیرساخت های رفاهی در کنار طبیعت زیبا سبب شده این منطقه یکی از خاطره انگیزترین تجربیات طبیعت گردی من در سال های اخیر باشد.
او که خود را فرشته معرفی کرد افزود: امکانات گردشگری درکنار طبیعت بکر و زیبایی های خیره کننده این روستا خاطرات ماندگاری را در ذهن مسافران خلق کرده است.
یک گردشگر دیگر که برای تفریح به کهگیلویه و بویراحمد سفر کرده اعتقاد دارد دسترسی به جاده آبشار کمردوغ به عنوان یکی از پرطرفدارترین تفرجگاه های جنوب کشور بهبود یافته است.
مرتضی حسین زاده تاکید کرد: روشنایی و سرویس های بهداشتی از دیگر امکاناتی است که در سفرهای سال های پیش باعث گلایه مندی مسافران شده بود و امسال این نواقص رفع شده بود.
تحقق مصوبات سفر نخست رئیس جمهور
مسئول روابط عمومی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد گفت: از سال گذشته تاکنون نواقص و کمبود امکانات بیش از ۱۰ نقطه گردشگری استان شامل جاده های دسترسی، روشنایی و سرویس های بهداشتی مرتفع شده است.
علی اکبر پاک با اشاره به مشکلات گردشگران برای ورود به مناطق گردشگری چشمه میشی و آبشارکمردوغ تاکید کرد: جاده های دسترسی به مناطق مذکور بهسازی و آسفالت شد.
وی بیان کرد: رفع مشکلات جاذبه های گردشگری استان با صرف پنج میلیارد تومان اعتبار که از محل اعتبارات سفر رئیس جمهور پیش بینی شد تحقق یافته است.
مسئول روابط عمومی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: با این اعتبار نواقص زیرساخت های اردوگاه های گردشگری استان از جمله مناطقی مانند آبشار کمردوغ،چشمه میشی، موگرمون و چشمه بلقیس رفع شد.
وی بیان کرد: اردوگاه های گردشگری مذکور با زیرساخت های رفاهی و اقامتی سال های گذشته در مناطق گردشگری استان احداث شده بود اما دارای نواقص در آبخوری ها و سرویس بهداشتی بوده اند.
افزایش شمار اقامتگاه های بومگردی
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: در دولت سیزدهم پنج اقامتگاه بومگردی استان واقع در شهرستان های بویراحمد،دنا و باشت راه اندازی شده است.
به گفته سعید طالبی پور این زیرساخت ها با استفاده از سرمایه بخش خصوصی و تسهیلات بانکی ارزان قیمت دولتی ایجاد شده است.
وی ادامه داد: اقامتگاه های بوم گردیها بهصورت خانههای سنتی، خشتی و گلی در روستاهای گردشگر پذیر ایجاد و تجهیز شده و برای اقامت شبانه،پذیرایی با غذاهای محلی آماده پذیرایی از گردشگران در مناطق مختلف استان است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: هم اکنون در استان حدود ۱۳ واحد بومگردی آماده ارائه خدمات به گردشگران است.
ادامه تلاش ها برای افزایش زیرساخت ها
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: طرح گردشگری پل معلق یاسوج به عنوان یک کار فاخر و بزرگ ملی آماده کلنگ زنی در سفر دوم رئیس جمهور است.
سید علی احمدزاده اظهار کرد: این طرح گردشگری در کنار شهر یاسوج پیشبینی شده است و راهاندازی آن، تحول چشمگیری در گردشگری مرکز استان ایجاد میکند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: اعتبار مورد نیاز این طرح ۴۰۰ میلیارد تومان است که بخشی از آن از طرف سرمایهگذار و بخشی دیگر در سفر دور دوم دولت تامین میشود.
احمدزاده عنوان کرد: همه پروژههایی که در سفر دولت سیزدهم به کهگیلویه و بویراحمد کلنگزنی میشود باید تا پایان عمر این دولت به بهرهبرداری برسد که طرح گردشگری پل معلق هم باید طی این مدت تکمیل و افتتاح شود.
۱۱۹ مجموعه گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد شامل اردوگاه های تفریحی، خانه های مسافر و بومگردی ها در ایام نوروز ۱۴۰۱ فعال بود. ۴۹۰ اتاق، متشکل از یکهزار و ۶۱۹ تخت در کهگیلویه و بویراحمد از مسافران و گردشگران نوروزی پذیرایی کردند.
تا پیش از همه گیری کرونا سالانه بیش از یک هزار گردشگر خارجی و چند میلیون گردشگر ایرانی از جاذبه های این استان دیدن می کردند.
کهگیلویه و بویراحمد با مساحتی حدود ۱۶ هزار کیلومتر مربع وسعت بین استانهای فارس، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، اصفهان و خوزستان واقع شده است.
این استان با داشتن ۲۵۰ تفرجگاه طبیعی، ۳۰۰ بقعه متبرکه، افزون بر ۷۷۰ اثر تاریخی که در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده در کنار جاذبه های مردم شناسی چون پوشش ها و گویش های محلی و آواها و نواهای محلی یکی از مقاصد گردشگری جنوب کشور محسوب می شود.
نظر شما