به گزارش روز دوشنبه ایرنا از وزارت جهاد کشاورزی، «سیدمحمد آقامیری» در نشست صمیمانه با کارکنان ستادی وزارت جهاد کشاورزی در نمازخانه این وزارتخانه، ضمن قدردانی از اقدامات سیدجواد ساداتینژاد وزیر سابق وزارت جهاد کشاورزی اظهارداشت: مشکلات معیشتی کارایی همکاران را کاهش میدهد و بازده و بهرهوری کاهش مییابد، بنابراین یکی از برنامههای اصلی ما در این وزارتخانه حل مشکلات معیشتی همکاران است.
سرپرست وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به نشست چند ساعته با مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی در خصوص مسکن همکاران تصریح کرد: در حوزه رفاهیات در تلاشیم با برنامهریزی مناسب هزینههای زندگی مانند هزینه مسکن را به صفر برسانیم و تمام کارکنان را صاحب مسکن کنیم.
آقامیری ادامه داد: طبق برنامهریزی انجام شده یک بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی ساخته خواهد شد تا به همکاران ستادی و شهرستانی در تهران خدمترسانی کند.
سرپرست وزارت جهاد کشاورزی در رابطه با تهیه سند تحول بخش کشاورزی گفت: این سند تحول دارای بخشهای مختلف است که یکی از این بخشها، بخش معیشتی است.
وی افزود: از مهمترین بخشهای سند تحول بخش کشاورزی، بحث شعار سال «مهار تورم، رشد تولید» بوده که شعار هوشمندانه مقام معظم رهبری است؛ تورم را نباید با دستور مهار کنیم بلکه باید با رشد تولید آن را مهار کنیم بنابراین وزارت جهاد کشاورزی برنامههایی را که با استفاده از توان بخش خصوصی و تشکلها قابل انجام باشد و به افزایش بهرهوری و رشد تولید کمک کند، در دستور کار داده است.
ضریب نفوذ دانش در بخش کشاورزی افزایش مییابد
آقامیری با بیان اینکه یکی از اقدامات ما افزایش ضریب نفوذ دانشبنیان در بخش کشاورزی است، خاطرنشان کرد: استفاده از ظرفیتهای علمی روز دنیا برای افزایش بهرهوری در واحد سطح از برنامههای ما در وزارت جهاد کشاورزی است، نفوذ دانش تاثیر بالایی در کاهش قیمت تمام شده محصول دارد.
وی افزود: افزایش بهرهوری میتواند میزان صادرات محصولات را افزایش دهد که تولید با هدف صادرات باید دارای برنامهریزی دقیق باشد در غیر این صورت دچار اشباع محصول خواهیم شد.
سرپرست وزارت جهاد کشاورزی عنوان کرد: برای این که اقتصاد کشاورزی از نظر مالی توجیهپذیر شود باید اقتصاد چهار بخشی شود و به ارتباط با خارج و صادرات توجه ویژه شود.
وی ادامه داد: افزایش تولید برای تولید کننده نفع مالی دارد زیرا هزینههای ثابت تولید با افزایش تولید کاهش مییابد و باید برای صادرات به کشورهای همسایه برنامهریزی داشته باشیم.
آقامیری تصریح کرد: امروز خاک و آب دو مولفه اصلی بخش کشاورزی است و در برخی استانها خشکسالی همچنان ادامه دارد و باید مدیریت منابع آبی را در نظر بگیریم.
وی افزود: باید از توان افراد مجرب و نخبه در وزارت جهاد کشاورزی استفاده شود.
نظر شما