به گزارش ایرنا به نقل از بلومبرگ، هینس دوشنبه به وقت محلی در سخنانی در اندیشکده موقوفه کارنگی برای صلح بینالمللی اظهار کرد که جاسوسافزارها، دروغپراکنی و سایر ابرازهای فناوری تهدید بزرگی علیه امنیت ملی آمریکا هستند.
وی افزود که هوش مصنوعی حتی از اینها بدتر است زیرا رژیمها را قادر میسازد تا از تلاشهایی که برای مقابله با آنها انجام میشود، در امان بمانند.
هینس گفت: استفاده از این فناوریها و روشهای نظارت و محدودسازی نارضایتیها در حال افزایش است و بیش از پیش فراگیر، هدفمند و پیچیدهتر شده است.
وی افزود: شاهد نمونههای بیشتر و بیشتری از استفاده کشورهای دیگر از سرکوب دیجیتال رویکردهایی از این نوع هستیم که باعث نابودی [هنجارهای] دموکراتیک میشود.
هینس روسیه را به تصویب قوانینی در مورد سانسور مخالفتها با جنگ اوکراین و زندانی کردن افرادی که «اخبار جعلی» منتشر میکنند، متهم کرد.
وی همچنین ادعاهای بیاساسی علیه ایران و چین مطرح کرد. او مدعی شد که برخی کشورها از سرکوب دیجیتال برای هدف قرار دادن نارضایتیها در داخل و خارج از مرزهایشان استفاده میکنند.
مدیر اطلاعات ملی آمریکا، چین را «بزرگترین عامل سرکوب فراملی» نامید و به پیگرد دهها مقام چینی توسط آمریکا بدلیل آزار و اذیت شهروندان چینی در ایالات متحده اشاره کرد.
این در حالی است که «لیو پنگیو» سخنگوی سفارت چین در آمریکا اظهارات هینس را رد کرد و گفت که کشورش از قوانین بینالمللی تبعیت میکند.
هینس در بخش دیگری از سخنان خود درباره اقدام فزاینده دولتها در قطع دسترسی به اینترنت هشدار داد و گفت که سال گذشته میلادی ۳۵ کشور بیش از ۱۸۰ بار دسترسی به اینترنت را قطع کردند.
نظر شما