رویکرد دولت سیزدهم برای توسعه زیرساخت‌های ورزشی چهارمحال و بختیاری

شهرکرد-ایرنا- چهارمحال و بختیاری ظرفیت‌ها و استعدادها در برخی از رشته‌های ورزشی دارد ولی کمترین سرانه ورزشی در بین تمامی استان‌های کشور متعلق به این استان است به همین دلیل دولت سیزدهم در راستای کاهش این سرانه و توسعه زیرساخت‌ها اعتبارات ویژه‌ای اختصاص داده است.

به گزارش ایرنا، به عقیده برخی از ورزشکاران و کارشناسان ورزشی، چهارمحال و بختیاری کمترین سرانه ورزشی را دارد ولی نگاه ویژه دولت سیزدهم به مناطق محروم سبب شده توسعه زیرساخت‌های ورزشی در استان شتاب بگیرد.

مدیرکل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری می‌گوید:۴۰ پروژه نیمه‌تمام ورزشی در استان وجود دارد که سال گذشته در سفر رییس‌جمهور به استان تصمیمات خوبی در خصوص برخی از این پروژه‌های نیمه‌تمام ورزشی گرفته شد و اعتباراتی به تعدادی از این پروژه‌ها تخصیص داده شد.

موعود بنیادی‌فرد روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: پارسال در سفر رییس‌جمهور به چهارمحال و بختیاری به ۲۲ پروژه ورزشی نیمه‌تمام استان، اعتباراتی تخصیص داده شد که با بهره‌برداری از این پروژه‌ها می‌توانیم ظرفیت ورزشی استان را ارتقا دهیم.

وی تصریح کرد: تعداد زیادی از پروژه‌های ورزشی نیمه‌تمام استان مربوط به سال‌های دور است به عنوان نمونه پروژه احداث خوابگاه ورزشکاران در شهرکرد بیش از ۲۰ سال پیش آغاز شد که در سفر رییس‌جمهور اعتبارات خیلی خوبی برای آن در نظر گرفته شد و تخصیص به آن نیز تاکنون به خوبی انجام شده است و بزودی مناقصه این پروژه برگزار و پیمانکار تعیین خواهد شد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان اظهار داشت: احداث و تکمیل تعدادی زمین چمن مصنوعی در نقاط مختلف استان، تکمیل و تجهیز خانه کشتی فارسان، احداث و تکمیل استخر فرادنبه، زمین چند منظوره دشتک و سالن ورزش‌های باستانی سامان از جمله پروژهایی هستند که در مصوبات سفر رییس‌جمهور به چهارمحال و بختیاری، تخصیص اعتبار برای آن‌ها صورت گرفت.

بنیادی‌فرد افزود: مراحل اخذ مجوز ماده ۲۳ زمین‌های چمن مصنوعی تخصیص اعتبار شده در مصوبات سفر انجام شده و عملیات احداث و تکمیل آن‌ها بزودی آغاز خواهد شد.

وی یادآور شد: از محل مصوبات سفر اول رییس‌جمهور به چهارمحال و بختیاری ۳۰ میلیار تومان اعتبار جداگانه برای تکمیل و تجهیز ورزشگاه ۱۵ هزار نفری شهرکرد پیش‌بینی شده است و ۱۵۸ میلیارد تومان دیگر برای تکمیل سایر ۲۲ پروژه ورزشی نیمه‌تمام استان در نظر گرفته شد که بخشی از این اعتبارات در سال‌های ۱۴۰۱ پرداخت شد و بخش دیگر آن در سال ۱۴۰۲ تخصیص پیدا می‌کند.

رویکرد دولت سیزدهم برای توسعه زیرساخت‌های ورزشی چهارمحال و بختیاری

چهارمحال و بختیاری کمترین سرانه ورزشی را دارد

مدیرکل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری گفت: سرانه ورزشی در استان بین ۳۱ تا ۳۲ سانتی‌متراست و متاسفانه این میزان سرانه ورزشی استان، کمترین مقدار در کشور است و از این لحاظ ۳۱ اُمین استان کشور هستیم.

بنیادی‌فرد خاطرنشان کرد: کمبود زیرساخت‌های ورزشی در استان به حدی است که در صورت تکمیل همه ۴۰ پروژه‌ نیمه‌تمام ورزشی اُستان در نهایت ۱۰ سانتیمتر به سرانه ورشی چهارمحال و بختیاری اضافه می‌شود.

وی تاکید کرد: برای افزایش سرانه ورزشی چهارمحال و بختیاری باید بعد از اتمام همه پروژه‌های نیمه تمام ورزشی استان، پروژه‌های جدیدی را تعریف و به سرعت اجرا کنیم تا عقب ماندگی سال‌های گذشته جبران شود.

این مسوول ورزش استان یادآور شد: تکمیل برخی پروژه‌های ورزشی، به‌ویژه تکمیل ورزشگاه ۱۵ هزار نفری شهرکرد و ۱۵ هزار نفری لردگان می‌تواند نقش موثر در ارتقای سرانه ورزشی استان و کاستن محرومیت به‌ویژه برای شهرستان لردگان داشته باشد و اداره کل ورزش و جوانان در حال گرفتن مجوز ماده ۲۳ این پروژه‌ها است.

وی تاکید کرد: راه‌اندازی و احداث سالن‌های ورزشی در همه نقاط استان زمینه‌ساز ارتقا فرهنگ ورزش همگانی، سلامت و تندرستی مردم است و بی‌شک افزایش سرانه ورزشی استان موجب ارتقای سطح سلامت و تندرستی هم استانی‌ها می‌شود.

تبدیل چهارمحال‌وبختیاری به اردوبام تیم‌های ملی و لیگ برتری در دستور کار قرار دارد

مدیرکل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری گفت: تبدیل این استان به اردوبام تیم‌های ملی و لیگ برتری در دستورکار قرار دارد و برای این منظور باید پازل‌های از امکانات و زیرساخت‌ استان در کنار هم قرار دهیم.

بنیادی‌فرد ادامه داد:بخش اول و قسمت اول این پازل تکمیل خوابگاه ورزشکاران است که بزودی عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود و بخش دوم آن تعمیر و تجهیزات ۲ مجموعه ورزشی موجود در مرکز استان، یعنی مجموعه‌های تختی و انقلاب شهرکرد است.

وی افزود: شرایط این ۲ مجموعه ورزشی باید به شکلی باشد که بتوانیم از آن‌ها برای دعوت تیم‌های ملی و لیگ برتری استفاده کنیم و تکمیل و تجهیز این۲مجموعه ورزشی استان در دستورکار قرار دارد و زمین چمن و پیست تارتان ورزشگاه تختی در دست تعمیر است.

بنیادی‌فرد خاطرنشان کرد: با تکمیل این پروژه‌ها امیدواریم در آینده نزدیک بتوانیم از تیم‌های ملی و لیگ برتری دعوت کنیم و ایده اردوبام را عملیاتی کنند و بتوانیم از ظرفیت ارتفای بالای استان برای توسعه ورزش چهارمحال و بختیاری بهره ببریم.

رویکرد دولت سیزدهم برای توسعه زیرساخت‌های ورزشی چهارمحال و بختیاری

چهارمحال و بختیاری نیازمند مشارکت صنایع و خیرین برای توسعه ورزش است

مدیرکل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری گفت: با وجود توجه دولت سیزدهم به توسعه زیرساخت‌های ورزشی در استان، به‌دلیل محدودیت‌های منابع مالی دولتی، استان نیازمند مشارکت صنایع و خیرین برای توسعه ورزش است.

بنیادی‌فرد ادامه داد: برای توسعه ورزش چهارمحال و بختیاری، اداره کل ورزش و جوانان به دنبال فراهم کردن زمینه حضور خیرین در ورزش است و رایزنی زیادی نیز در این زمینه انجام شده است.

وی تاکید کرد: مراحل پایانی تاسیس "مجمع خیرین ورزشیار و ورزشی‌ساز استان" توسط اداره کل ورزش و جوانان استان در حال پیگیری است که به کمک آن می‌توانیم زمینه تکمیل و تجهیز سالن‌های ورزشی را از محل کمک‌های خیرین فراهم کنیم.

بنیادی‌فرد اظهار داشت: شرکت در لیگ‌های برتر می‌تواند به توسعه ورزش استان کمک زیادی کند و در این زمینه استاندار و نمایندگان مجلس توجه خاصی داشته و دارند و امیدواریم صنایع استان پای کار بیایند و با حمایت از رشته‌های شاخص ورزشی در استان، زمینه حضورهای تیم های استانی در لیگ های برتر را فراهم کنند.

وی تاکید کرد: حضور صنایع و بخش خصوصی به عنوان حامی تیم‌های ورزشی چهارمحال و بختیاری می‌تواند علاوه بر توسعه ورزش اُستان، معرف استان در سطح کشور باشد.

آمایش سرزمینی مورد توجه اداره کل ورزش و جوانان قرار دارد

مدیرکل ورزش و جوانان اُستان گفت:توجه به آمایش سرزمینی مورد نظر اداره کل ورزش و جوانان استان قرار دارد و اینکه در بحث سرانه ورزشی به این موضوع توجه کنیم که در هر شهرستان و هر نقطه‌ای از اُستان چه نقاط قوتی داریم بسیار ضروری است.

بنیادی‌فرد افزود: به عنوان نمونه توسعه بیشتر دوومیدانی در شهرستان بروجن در دستور کار اداره کل ورزش و جوانان است و بیشتر سرمایه‌گذاری‌ها در این شهرستان در این رشته ورزشی انجام می شود.

وی تصریح کرد:بر اساس آمایش سرزمینی برای توسعه رشته‌های پرتابی در شلمزار و کیار اقداماتی انجام شده و در شهرستان بن که ظرفیت‌ها و استعداد خوب زیادی در رشته ورزشی جودو دارد، زمینه های توسعه بیشتر در نظر گرفته شده است.

مدیرکل ورزش و جوانان استان تاکید کرد: اگر تخصیص اعتبارات بر اساس آمایش سرزمینی صورت گیرد می‌توانیم در بحث مدال‌آوری شاهد موفقیت‌های بیشتری باشیم.

رویکرد دولت سیزدهم برای توسعه زیرساخت‌های ورزشی چهارمحال و بختیاری

واگذاری اماکن ورزشی به بخش خصوصی در چهارمحال و بختیاری

مدیرکل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری گفت: واگذاری اماکن ورزشی به بخش خصوصی یک تکلیف قانونی برای اداره کل ورزش و جوانان است که البته ممکن است برخی رشته‌های ورزش تحت شعاع قرار دهد.

بنیادی‌فرد ادامه داد: اداره کل ورزش و جوانان استان در راستای اجرای تکالیف قانونی ملزم است که اماکن ورزشی را به بخش خصوصی واگذار کند ولی ما در صدد هستیم هم بخش خصوصی را کنار خودمان داشته باشیم و هم ورزشی تعطیل نشود.

وی اظهار داشت: در برخی شهرستان‌ها که بخش ورزش توان مالی پایین‌تری دارد در چهارچوب قانون برخی سالن‌ها را به هیات‌ها واگذار می‌کنیم البته باید توجه داشت هزینه نگهداری اماکن نیز به نسبت بالاست.

بنیادی‌فرد تاکید کرد: به‌دنیال استفاده از تمام ظرفیت‌های استان برای توسعه ورزش هستیم و رشته‌هایی مانند قایقرانی به‌ویژه در شهرستان سامان و سایت پروازی و پاراگرایدر واقع در گردنه رُخ می‌توانند علاوه بر جذب ورزشکاران باعث توسعه گردشگری ورزشی استان شوند.

وی یادآور شد:بخش حقوقی اداره کل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری دنبال واگذاری سایت پروازی گردنه رخ به هیات انجمن‌های ورزشی است تا این ظرفیت استان در خدمت ورزش چهارمحال و بختیاری قرار بگیرد.

رویکرد دولت سیزدهم برای توسعه زیرساخت‌های ورزشی چهارمحال و بختیاری

تعامل خوب اداره کل ورزش و جوانان با سایر نهادها

مدیرکل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری گفت: این اداره کل تعامل خوب و سازنده‌ای با سازمان‌ها، نهادها و ادارات مستقر در استان دارد و اگر در برخی موارد ناهماهنگی‌هایی صورت بگیر به سرعت رفع و رجوع می‌شود.

بنیادی‌فرد ادامه داد: اداره کل ورزش و جوانان استان با مجموعه استانداری نیز در تعامل نزدیک و سازنده قرار دارد و توسعه روابط بخشی می‌تواند اتفاقات خوبی برای ورزش استان رقم بزند.

وی گفت:اداره کل ورزش و جوانان استان با مجموعه‌های ورزش دانش‌آموزی و کارگری استان نیز در تعامل است و در آینده نزدیک با توجه به آن‌که از فصل زمستان خارج شده‌ایم، شاهد برگزاری مسابقات این گروه‌ها خواهیم بود.

به گزارش ایرنا چهارمحال و بختیاری با ۱۱ شهرستان و یک میلیون جمعیت ظرفیت‌ها و استعدادهای خوبی در ورزش‌های رزمی، دوومیدانی در قسمت پرتاب‌ها، قایقرانی در بخش آب‌های خروشان، بسکتبال، تیروکمان و وزنه‌برداری دارد و بیش از ۱۰ درصد جمعیت استان به صورت مستمر به ورزش می‌پردازند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha