زمان رسیدگی به پرونده اختلافات کارگری در استان کرمانشاه ۵۹ روزه شد

کرمانشاه - ایرنا - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه گفت: زمان رسیدگی به پرونده‌های اختلافات کارگری و کارفرمایی در این استان طی سال گذشته به ۵۹ روز رسید که نسبت به مدت سال قبل از آن ۷۲ روز کاهش یافته است.

«مختار احمدی» روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با تبریک هفته کار و کارگر اظهار کرد: در سال گذشته در مجموع پنج هزار و ۹۲۱ دادخواست به شعب هیات تشخیص استان وارد شد ضمن آنکه ۶ هزار و ۱۰۴ دادخواست نیز منجر به صدور رای شد.

وی با بیان اینکه در سال گذشته سه شعبه به شعبات هیات تشخیص استان افزوده شد، افزود: هم اکنون در مجموع ۲۰ شعبه هیات تشخیص در استان در حال فعالیت هستند به طوری که همه شهرستان های استان دارای شعبه هیات تشخیص است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه با بیان اینکه ۳۵ درصد از آرای صادر شده به تعداد هزار و ۸۵ رای منجر به سازش بین کارگر و کارفرما شده است، یادآور شد: با تلاش شعب هیات تشخیص استان زمان رسیدگی به پرونده ها نیز از ۳۱۱ روز در سال ۱۴۰۰ به ۵۹ روز در سال گذشته کاهش پیدا کرد.

احمدی ادامه داد: در سال گذشته همچنین هزار و ۵۰۵ دادخواست تجدیدنظر خواهی نیز به ۱۱ شعب هیات حل اختلاف استان واصل شده و در مجموع ۹۶۷ رای نیز در این شوراها صادر شد.

زمان رسیدگی به پرونده اختلافات کارگری در استان کرمانشاه ۵۹ روزه شد

ایجاد ۳ شعبه حل اختلاف جدید در استان

وی اضافه کرد: برای رفاه حال کارگران و کارفرمایان مقدمات اولیه تشکیل شعب حل اختلاف در شهرستان های دالاهو، سرپل ذهاب و روانسر نیز انجام گرفته است که به محض تایید، تعداد شعبات حل اختلاف تا پایان سال جاری به ۱۴ شعبه افزایش خواهد یافت.

احمدی افزود: در سال ۱۴۰۱ همچنین ۲۹۰ پرونده نیز به لحاظ اعتراض به آرائ مراجع حل اختلاف به دیوان عدالت اداری ارسال شده که تاکنون ۱۱۸ پرونده منجر به صدور دادنامه شده و ۱۲۵ رای مراجع حل اختلاف (۹۰ درصد) تایید و ۱۲ رای مراجع حل اختلاف نیز نقض شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه تاکید کرد: با استناد به ماده ۱۵۷ قانون کار هرگونه اختلاف فردی بین کارگر و کارفرما یا کارآموز که ناشی از اجرای این قانون و سایر مقررات کار، کارآموزی، موافقت نامه های کارگاهی یا پیمان های دسته جمعی باشد در مرحله نخست از طریق سازش مستقیم بین کارگر و کارفرما یا کارآموز و نمایندگان آنان در شوراهای سازش واحدها حل و فصل خواهد شد و در صورت عدم سازش از طریق هیات های تشخیص و حل اختلاف مورد رسیدگی و حل و فصل قرار می گیرد.

به گزارش ایرنا، در استان کرمانشاه هزار و ۲۷ واحد صنعتی وجود دارد که ۳۰ هزار و ۲۸۴ نفر در آنها مشغول به کار هستند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha