محمدحسن یادگارزایی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: این میزان اعتبار برای اجرای پروژه های لایروبی، بهسازی و مرمت قنوات در سطح استان اختصاص یافته است.
وی ادامه داد: در این راستا تدابیر لازم جهت ارزیابی دقیق تر نیازهای واقعی بهره برداران باید به عنوان اولویت انجام کار لحاظ شود تا در شناسایی و اولویت بندی قنوات دچار مشکل نشویم و در جذب اعتبارات قنوات کیفیت فدای کمیت نشود.
معاون امور اقتصادی و برنامه ریزی سازمان جهادکشاورزی سیستان وبلوچستان با بیان اینکه بخش عمده اعتبارات پروژه بازسازی و مرمت قنوات استان از محل اعتبارات ملی بوده افزود: از اعتبار فوق ۱۰۵ میلیارد تومان به صورت نقدی برای این مهم تخصیص یافته و پیشبینی میشود که تمامی این اعتبارات تا پایان سال مالی امسال جذب شود.
وی خاطر نشان کرد: هماینک یکهزار و ۹۲۵ رشته قنات با ۲ هزار و ۳۲۷ کیلومتر طول در سیستان و بلوچستان وجود دارد که بیشترین آنها در شهرستانهای خاش، نیکشهر، سراوان و ایرانشهر قرار دارد.
رمرودی با اشاره به اهمیت آب قنات در بخش کشاورزی افزود: سیستان و بلوچستان جزو استانهای قنات خیز کشور محسوب میشود به گونهای که رتبه ۶ کشور در تعداد و رتبه چهارم در وابستگی به آب قنات را دارد.
نظر شما