به گزارش خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا، محمدعلی زلفی گل عصر سه شنبه و همزمان با فرارسیدن هفته معلم در آیین رونمایی از سردر دانشکدگان مدیریت دانشگاه تهران، این دانشگاه را نماد آموزش عالی کشور و پرچمدار و علمدار ترویج علم و فرهنگ ایران دانست و بر ترویج فرهنگ و زبان فارسی و ملی و همچنین تمدن ملی و معماری ایرانی اسلامی تاکید کرد.
وی یکی از راههای ترویج فرهنگ ایران را سوق دادن باور دانشجویان به اینکه ایرانی می تواند در عرصه های مختلف علمی و فناوری از جمله حوزه معماری و شهرسازی سرآمد باشد دانست و افزود: اساتید بخصوص استادان بخش معماری و شهرسازی کشور در کلاسهای آموزشی باید به این مهم توجه کنند و در ترویج فرهنگ نقش اساسی داشته باشند.
وزیر علوم با بیان اینکه سعی ما بر این است که عرصه را برای نقش آفرینی هرچه بیشتر خیرین در آموزش عالی کشور باز کنیم، گفت: یکی از این بخشها، حوزه معماری است که معماری در عرصههای مختلف هم بستر سختافزاری هم نرمافزاری است و حتی در تولید تکنولوژی و تجهیزات می تواند نقش داشته باشد.
استقبال شرکت کنندگان کنکور از رشته مدیریت بسیار زیاد است
رییس دانشگاه تهران نیز در این مراسم گفت: در آخرین جلسه هیات امنا به ریاست وزیر علوم، مصوب شد دانشکده مدیریت دانشگاه تهران به دانشکدگان مدیریت ارتقا پیدا کند.
سید محمد مقیمی افزود: ساختار دانشگاه تهران، بعد از ستاد دانشگاه، دانشکدگان قرار گرفته و در ذیل آن دانشکده ها شکل می گیرد که با ارتقاء دانشکده مدیریت به دانشکدگان، شاهد چهار دانشکده تخصصی در حوزه مدیریت خواهیم بود.
وی همچنین آمار شرکت کنندگان در کنکور دوره کارشناسی را مورد توجه قرار داد و گفت: اکنون ۳۰ درصد شرکت کنندگان در دوره کارشناسی ارشد را متقاضیان رشته های مدیریت تشکیل می دهند که بیانگر این موضوع است که اقبال نسبت به رشته های مدیریت بسیار زیاده است و مطالعات نشان می دهد که بازار کار برای مدیریت به نسبت خیلی از رشته ها بالاتر است و از طرف دیگر یکی از نیازهای توسعه کشور است.
مقیمی گفت: همه اینها باعث شد که ارتقاء دانشکده مدیریت به دانشکدگان را دنبال کنیم که خوشبختانه با حمایتهای وزیر علوم شاهد خواهیم بود که این دانشکدگان بتواند محوریت را در منطقه غرب آسیا داشته باشد.
به گزارش ایرنا، طراحی سردر دانشکدگان مدیریت دانشگاه تهران به شکلی طراحی شده که ضمن تعریض کنارگذر خیابان جلال آل احمد، همخوانی بصری با معماری اصیل دانشکده به عنوان یک بنای ثبت شده در میراث فرهنگی دارد.
طرح سردر دانشکده مدیریت، طرحی است که با الهام از معماری بنای اصلی دانشکده و همچنین سردر دانشگاه تهران شکل گرفته و طرحی به ظاهر ساده و در عین حال دارای ظرافت و پیچیدگیهای خاص خود است.
دانشکدگان مدیریت از شش بلوک دو طبقه که عمدتاً پیرامون حیاط مرکزی استقرار یافته اند، تشکیل شده و احجام مکعب مستطیل با نمایی از آجر، در تلفیق با بازشوها و فضاهای پر و خالی، ترکیب اصلی ساختمان ها را تشکیل می دهند.
از ویژگی های کالبدی این بلوک ها، ارتفاع بلند قسمت میانی هر بلوک و عدم تقارن آنها، پیرامون حیاط مرکزی است که پس از اجرای طرح فعلی، صحنهای دانشکدگان مدیریت به یکدیگر متصل شده و امکان تردد افراد از کنار تمامی حوضهای دانشکده به صورت مستقیم وجود خواهد داشت.
نظر شما