عطا پورشیرزاد روز چهارشنبه در نشست مشترک با کاووس رضایی فرماندار شهرستان ارسنجان ، به پهنه تکثیر و پرورش گوزن زرد در این شهرستان اشاره کرد و افزود: گزارش های از سایت یاد شده بیانگر تولد چندین گوساله دراین منطقه در سال جاری است ، سایت احیا، تکثیر و پرورش گوزن زرد به مساحت حدود ۳۰۰ هکتار در ۸ کیلومتری شرق شهر ارسنجان در جنگل خلیل بیگ با موقعیتی مناسب توانسته است در سالهای مختلف به مکانی ایمن و امن برای تکثیر گوزن زرد تبدیل شود.
مدیر کل حفاظت محیط زیست استان فارس خاطر نشان کرد : به روشنی مشهود است که این لایه و پهنه محیط زیستی در شهرستان ارسنجان و مناطقی از جنگل بناب ، زیستگاه انسان و دیگر موجودات زنده همچون پرندگان و موجودات خاکزی است و تا لایههای زیرین از زمین که مطالعه شده مکان مناسب برای پرورش و نگهداری حیات وحش است ، امید است با هم افزایی و همراهی مدیران شهرستان بتوانیم شاخص هایی قابل توجه و برجسته از محیط زیست در شهرستان ارسنجان و مناطق شمال شرق استان به ثبت برسانیم.
مدیرکل حفاظت محیط زیست فارس با ارائه جمعبندی از فضای زیست و پرورش حیات وحش در این شهرستان ادامه داد : با توجه به وسعت سایت و ظرفیت آن، جمعیت وحوش مازاد بر ظرفیت مورد بررسی قرار می گیرد و با بررسیهای کارشناسی دقیقی به منظور افزایش مساحت سایت یا خارج کردن جمعیت مازاد تصمیم گیری می شود.
پورشیرزاد ادامه داد : منطقه شکار ممنوع کوه سیاه ، بخش هایی از تالاب کمجان ، مناطق دسترسی به تالاب طشک ، بخشهایی از پهنه های دسترسی به رودخانه کر و دیگر مناطق مستعد برای توسعه زیست محیطی از جمله پهنه های قابل گسترش و توسعه در این شهرستان است که تحت پایش و مطالعه محیط زیست قرار دارند.
کاووس رضایی فرماندار شهرستان ارسنجان هم ضمن تقدیر از خدمات محیط زیست دراین شهرستان ضمن اعلام آمادگی برای همراهی و همکاری بیشتر بر لزوم بهره گیری از ظرفیت های شهرستان ارسنجان در حوزه محیط زیست تاکید کرد.
مدیر کل حفاظت محیط زیست استان فارس در حاشیه بازدید از ادارات حفاظت محیط زیست مرودشت و ارسنجان ، با گروه مردم نهاد ارسنجان نیز دیدار و گفت و گو کرد.
زیستکُره یا بیوسفر (Biosphere ) به آن بخش یا لایه از کره زمین گفته میشود که در آن زندگی انسانی و جانوری و گیاهی توامان وجود و جریان دارد.
شهرستان ارسنجان در فاصله ۱۴۳ کیلومتری شمال شرق استان فارس قرار دارد.
نظر شما