حسن ابراهیمی روز پنجشنبه با تشریح موقعیت پرورش گوزن زرد در این پهنه افزود : با ۶۲ راس گوزن موجود ر این پهنه و ۱۴ راس گوزن انتقالی به سایت میان کتل پیش بینی میشود شمار گوزن زرد در ارسنجان به ۹۳ راس برسد که این رشد و پویایی جمعیت گوزن زرد ایرانی در کشور نتیجه و حاصل اقدامات محیط بانان در این سایت است.
ابراهیمی تولد دومین گوساله در فاصله کمتر از ۱۵ روز در این منطقه را برآیند ایجاد محیط امن و ایمن برای این گونه در معرض انقراض دانست و گفت : همه تمهیدات برای فراهم شدن فضایی آرام توام با شرایط مناسب زیستی در پهنه تکثیر و پرورش گوزن زرد ایرانی در ارسنجان ایجاد شده است.
رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ارسنجان خاطر نشان کرد: با هر گونه عوامل خطر و شکار و ورود غیر قانونی به این پهنه محیط زیستی از سوی یگان حفاظت محیط زیست جلوگیری و مطابق با قانون برخورد می شود ، انتظار است همه کسانیکه در روستاهای اطراف و مناطق همجوار رفت و آمد دارند با ماموران یگان حفاظت محیط زیست همکاری لازم را داشته باشند.
۲۶ فروردین ماه امسال خبر تولد گوزن زرد ایرانی در سایت پرورش و نگهداری گوزن زرد شهرستان ارسنجان رسانه ای شد؛ تولد این گوزن در پهنه نگهداری این گونه حیات وحش، نویدبخش شرایط مناسب برای زیست گوزن زرد در این شهرستان است.
ابراهیمی با اشاره به اینکه سایت احیاء و تکثیر گوزن زرد ایرانی در ارسنجان این روزها زیستگاهی مناسب برای این دسته از حیوانات و حیات وحش است افزود: سایت احیا، تکثیر و پرورش گوزن زرد به مساحت حدود ۳۰۰ هکتار در هشت کیلومتری شرق شهر ارسنجان در جنگل خلیل بیگ واقع شده و زیستگاهی مناسب برای پرورش گونه گوزن زرد است.
وی اضافه کرد : گوزن زرد ایرانی از نظر حفاظتی از سوی سازمان بین المللی حیات وحش جزو گونههای در معرض خطر انقراض اعلام شده و در سالهای گذشته با ایجاد شرایط امن و ایمن در پهنه زیست محیطی نگهداری گوزن زرد در این شرایط جمعیت این گونه کمیاب رو به فزونی است.
رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ارسنجان خاطر نشان کرد: تعداد گوزن زرد در این سایت به دلیل نبود تعارضات از جمله گونه پلنگ، فراهم شدن امنیت، تغذیه و توزیع علوفه در فصول خشک سال، پایش و گشت و کنترل و مدیریت بهینه، رشد نسبتا مطلوب و خوبی داشته است.
ارسنجان در فاصله ۱۳۱ کیلومتری شمال شرق شیراز قرار دارد.
نظر شما