۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۰:۴۹
کد خبر: 85100062
T T
۳ نفر

برچسب‌ها

۲ ایستگاه حفاظت از منابع آب در همدان راه‌اندازی شد

۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۰:۴۹
کد خبر: 85100062
۲ ایستگاه حفاظت از منابع آب در همدان راه‌اندازی شد

همدان- ایرنا- معاون حفاظت و بهره‌برداری از منابع آب شرکت آب منطقه‌ای همدان گفت: ۲ ایستگاه حفاظت از منابع آب، با همکاری دستگاه‌های قضایی و به منظور جلوگیری از برداشت غیرمجاز از آب رودخانه‌های بالادست سد اکباتان، راه‌اندازی شد.

داوود شاهسوند روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه استان همدان سومین سال خشکسالی پیاپی را سپری می‌کند، افزود: با توجه به شرایط خشکسالی و پُرنشدن آب مخزن سد اکباتان، این ۲ ایستگاه حفاظت راه‌اندازی شده است تا با هرگونه اقدام غیر مجاز برای برداشت از آب رودخانه‌های بالادست سد برخورد شود.

وی اظهار داشت: نیروهای گشت این ۲ ایستگاه حفاظت، به صورت ۲۴ ساعته منابع ورودی سد اکباتان را رصد و از برداشت‌های غیر مجاز توسط افراد سودجو جلوگیری می‌کنند.

شاهسوند تصریح کرد: هرگونه برداشت آب از رودخانه‌های بالادست سد اکباتان توسط کشاورزان و باغداران ممنوع است و با متخلفان به صورت قانونی برخورد می‌شود.

۲ ایستگاه حفاظت از منابع آب در همدان راه‌اندازی شد

وی افزود: با توجه به بارش‌های فصل زمستان و ذوب شدن برف ها، جریان آب در رودخانه‌های بالادست سد اکباتان جاری شده است و اکنون آب از طریق این رودخانه‌ها روانه مخزن سد اکباتان می‌شود.

معاون حفاظت و بهره‌برداری از منابع آب شرکت آب منطقه‌ای همدان اظهار داشت: هم اینک نزدیک به ۲ هزار و ۸۰۰ لیتر در ثانیه آب از طریق رودخانه‌های بالادست وارد مخزن سد اکباتان می‌شود.

وی تصریح کرد: با توجه به شرایط بارش‌های امسال، اقدامات پیشگیرانه از برداشت‌های غیر مجاز را به صورت جدی پیگیری و متخلفان را به دستگاه‌های قضایی معرفی می‌کنیم.

شاهسوند تاکید کرد: باغداران توجه داشته باشند که در فروردین تا اواخر اردیبهشت همه آورد آب رودخانه‌های بالادست، سهمیه سد اکباتان است و هرگونه برداشت غیر مجاز پیگرد قانونی دارد و علاوه بر برخورد با خاطیان، تجهیزات برداشت آب نیز توسط تیم حفاظت از منابع آبی این شرکت ضبط می‌شود.

۲ ایستگاه حفاظت از منابع آب در همدان راه‌اندازی شد

معاون حفاظت و بهره‌برداری از منابع آب شرکت آب منطقه‌ای همدان بیان کرد: در سومین سال خشکسالی پیاپی به سر می‌بریم و همه مردم باید در حفظ منابع آبی و جلوگیری از ایجاد کم آبی مشارکت کنند.

وی افزود: استفاده بهینه از منابع آبی، آبیاری قطره‌ای و اصولی، توسعه کشت های گلخانه‌ای و اصلاح الگوی مصرف مهمترین راهکار مدیریت مصرف آب به شمار می‌رود.

شاهسوند گفت: هم اینک حجم آب مخزن سد اکباتان به ۱۱ میلیون و ۸۰۰ هزار متر مکعب معادل ۳۵ درصد رسیده و همچنان ۶۵ درصد گنجایش آن خالی است.

وی ابراز امیدواری کرد: شرایط بارندگی در فصل بهار نرمال باشد تا از شرایط خشکسالی خارج شویم.

به گزارش ایرنا، همدان از ۱۹ سال پیش تاکنون همواره در ردیف استان های در معرض خشکسالی قرار داشته است.

در پی کاهش جدی بارش ها و خشکسالی های پیاپی، ذخیره آب سدهای استان همدان به ویژه سد اکباتان به عنوان منبع اصلی تامین آب شهر همدان کاهش یافته و مسئولان در حال اقدامات اساسی برای تامین آب این شهر در ماه های گرم سال هستند.

سدهای اکباتان، آبشینه، سرابی، کلان، شنجور، شیرین‌سو و نعمت‌آباد از مهم‌ترین سدهای استان همدان هستند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha