به گزارش خبرنگار ایرنا، اسماعیل زارعیکوشا روز پنجشنبه در جلسه شورای اداری کردستان با حضور رییس قوه قضاییه و جمعی از مسوولان عالی قضایی در سنندج اظهار کرد: مطالبات مردم کردستان به حق است ولی شان مردم و ظرفیتهای منطقه بسیار بالاست.
وی با بیان اینکه کندی و توقف پروژهها از مشکلات اصلی کردستان است، افزود: برخی طرحها، بیش از ۲ دهه از آغاز را سپری کردهاند ولی طرحهای اضطراری مانند تامین آب شرب سنندج و بانه در کمترین زمان با بهترین کیفیت به سرانجام رسید.
استاندار کردستان با یادآوری اینکه مطالبات بسیاری هنوز پابرجاست، تاکید کرد: مدیران استان نه بسان مدیران معمولی بلکه جهادی باید پای کار باشند و دولت و نظام نیز با تبعیض مثبت، نگاه متمرکزی برای رفع محرومیت داشته باشند.
زارعیکوشا با اشاره به اینکه در سفر رییس جمهور با اعتبارات مناسب، زمینه برای توسعه استان فراهم شد، اضافه کرد: در کنار این اعتبار، افزایش هفت برابری اعتبارات استانی در سال گذشته نسبت به ۱۴۰۰ را شاهد بودیم.
استاندار کردستان به برخی اقدامات در حوزه زیرساختی اشاره کرد و گفت: در آسفالت راه روستایی رتبه اول کشور را سال گذشته داشتیم و در حوزه های فرهنگی و اجتماعی برنامههای خوبی اجرایی شد.
تقویت طرحهای حوزه زیرساخت از جمله راهآهن سنندج- همدان ، کریدور شمال- جنوب، آب، صنعت و کشاورزی از جمله مطالباتی بود که استاندار کردستان بر رسیدگی به آن تاکید کرد.
توفیق در گرو وفاق و همدلی
استاندار کردستان در ادامه با بیان اینکه کردستانیها و مردم کُرد را ایرانیترین اقوام ایرانی می دانیم، گفت: هر کُردی در هر جای دنیا خاستگاه ایرانی دارد.
زارعیکوشا گفت: این استان به رغم همه ظرفیتها و مواهب الهی، با وجود خدمات گسترده ، محرومیت تاریخی را چشیده و از آن رنج می برد.
استاندار کردستان با بیان اینکه این استان، مظهر اتحاد و همدلی شیعه، سنی، ترک، کرد و فارس است، افزود: خون پنج هزار و ۴۰۰ شهید انصار و ۱۸ هزار شهید مهاجر در این استان بر زمین ریخته شد تا از کیان کشور دفاع شود و تلاقی خون پاک شهدا منشا وحدت گسست ناپذیری شد که رسالت بزرگ همه ما محافطت از این دستاورد است.
وی گفت: کردستان اگر چه همواره مورد طمع دشمنان و بدخواهان بوده ولی دشمن شناسی و زمان شناسی مردم، برخواهان را ناامید و دوستان را دلگرم کرد.
زارعیکوشا گفت: پاییز گذشته کردستان درگیر طراحی پیچیده دشمن و نقطه تمرکز دشمن برای رسیدن به مطامع شیطانی آنها بود که با بصیرت مردم و با کمترین هزینه این دوران را پشت سر گذاشتیم.
وی ادامه داد: در راهپیمایی ۲۲ بهمن پارسال بیشترین افزایش حضور نسبت به دیگر استانها ثبت شد و این روند در مناسبتهای ملی و مذهبی مانند جشن نوروز و عید فطر ادامه یافت.
زارعیکوشا گفت: توفیق در گرو وفاق و همدلی است و رویکرد تمامی مسوولان بر این تمرکز دارد که در اغتشاشات گذشته نیز رمز عبور از بحرانی شد که دشمن رقم زده بود.
قرار است رئیس دیوان عالی کشور در این سفر ضمن انجام ملاقاتهای مردمی و دیدار با کارکنان قضایی استان کردستان، از وضعیت کارخانه ریسندگی پریس بازدیدی به عمل بیاورد.
دادستان کل کشور نیز علاوه بر دیدار با کارکنان دادسرای سنندج، در کارخانههای شینبافت و آگرین واقع در شهرک صنعتی دهگلان حاضر میشود و به بررسی مسائل و مشکلات این کارخانهها میپردازد.
وزیر دادگستری نیز در این سفر ضمن بررسی وضعیت اموال تملیکی و گمرکات استان کردستان، وضعیت خودروهای رسوبی در پارکینگ ستاد مبارزه با مواد مخدر استان را پیگیری میکند.
دیدار با کارکنان قضایی و اداری دادگستری استان کردستان و استماع مطالب و درخواستهای آنها، مهمترین برنامه معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه در این سفر خواهد بود.
معاون سیاسی قوه قضاییه در جریان سفر هیئت عالی قضایی به استان کردستان، علاوه بر حضور در دادگستری و زندان شهرستان سقز، از کارخانه ذوبآهن و بازارچه مرزی سیف سقز نیز بازدید میکند.
معاون راهبردی دستگاه قضا نیز به بازدید و بررسی بخشهای مختلف دادگستری کردستان و سازمانهای تابعه این استان خواهد پرداخت.
حضور در دهگلان و دیدار با کارکنان دادگستری این شهرستان و همچنین بازدید از سد قشلاق، مهمترین برنامههای معاون حقوقی قوه قضاییه در جریان سفر به استان کردستان خواهد بود.
رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه نیز در جریان این سفر به بررسی مشکلات حوزه فناوری و اطلاعات دادگستری استان کردستان میپردازد.
بازدید از پروژههای عمرانی دادگستری کردستان نیز در زمره برنامههای معاون مالی، پشتیبانی و عمرانی قوه قضاییه در این سفر قرار دارد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه علاوه بر سفر به قروه و بررسی وضعیت زندان این شهرستان، از معدن منگنز دلبران نیز بازدید میکند.
بازدید از دادگستری و زندان شهرستان بانه و بررسی مشکلات کولهبران و وضعیت بازارچه مرزی محلی، مهمترین برنامههای رئیس سازمان بازرسی در جریان سفر هیئت عالی قضایی به استان کردستان خواهد بود.
رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح نیز در این سفر علاوه بر بررسی وضعیت مرزهای استان کردستان، از دادسرای نظامی سقز بازدید میکند.
پیگیری مشکلات ثبتی استان کردستان، حضور در دادگستری شهرهای سروآباد و مریوان و بررسی مشکلات باغداران و کشاورزان این منطقه، از جمله برنامههای رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک در این سفر خواهد بود.
رئیس سازمان زندانها در جریان سفر به کردستان، علاوه بر بررسی وضعیت زندانیان استان و بازدید از زندان سنندج، با کارکنان دادگستری شهرستان بیجار نیز دیدار میکند.
پیگیری مشکلات ساختمانهای پزشکی قانونی کردستان، بررسی وضعیت معدن قلعهگاه و بازدید از دادگستری شهرستان کامیاران، از برنامههای رئیس سازمان پزشکی قانونی در این سفر خواهد بود.
رئیس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضاییه نیز در جریان سفر هیئت عالی قصایی به استان کردستان، علاوه بر حضور در دادگستری دیواندره و بازدید از بازداشتگاه این شهرستان، از کارخانه آبمعدنی چهلچشمه و یکی از واحدهای دامداری بزرگ کردستان بازدید میکند.
همچنین قرار است سخنگوی دستگاه قضا و رئیس مرکز ارتباطات مردمی قوه قضاییه نیز در جریان سفر هیئت عالی قضایی به استان کردستان به گفتگوی چهره به چهره با مراجعهکنندگان به عدلیه بپردازند.
حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای از بدو تصدی ریاست دستگاه قضا در دهم تیرماه سال ۱۴۰۰ تاکنون به صورت رسمی و در صدر هیئت عالی قضایی به استانهای ایلام، قزوین، خوزستان، گلستان، خراسانرضوی، سیستانوبلوچستان، قم، یزد، خراسان جنوبی، زنجان، مرکزی، اصفهان و البرز سفر کرده است و سفر به استان کردستان، چهاردهمین سفر رسمی ریاست قوه قضاییه در دوره جدید محسوب میشود البته ریاست دستگاه قضا در دوره جدید علاوه بر سفرهای رسمی استانی که به همراه هیئت عالی قضایی انجام میشود، سفرهایی غیررسمی و بدون تشریفات را هم در برنامه کاری خود گنجانده است؛ استانهای البرز، اصفهان، هرمزگان، بوشهر، کرمان و خراسان رضوی استانهایی بودند که رئیس قوه قضاییه طی مدت اخیر بدون انجام تشریفات به آن مناطق سفر کرده است.
نظر شما