۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۴:۱۳
کد خبرنگار: 815
کد خبر: 85101943
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

نیمی از آمریکایی ها نگران امنیت سپرده های بانکی خود هستند

نیویورک – ایرنا-در پی ورشکستگی چند بانک آمریکایی و پیش بینی ها درباره وقوع فاجعه اقتصادی، بر اساس نظرسنجی جدید گالوپ، نیمی از مردم آمریکا نگران امنیت سپرده های بانکی خود هستند.

به گزاش ایرنا، بر اساس نظرسنجی جدید گالوپ که نتایج آن روز پنجشنبه به وقت محلی منتشر شد، در مجموع ۴۸ درصد از بزرگسالان آمریکایی نگران امنیت سپرده های بانکی خود هستند.

یافته‌های این نظرسنجی نشان می‌دهد افراد نگران از سیستم بانکی آمریکا به دو گروه تقسیم می‌شوند. اولین گروه که شامل ۱۹ درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی است، از ایمنی سپرده های بانکی خود «بسیار نگران» هستند و گروه دیگر شامل ۲۹ درصد از شرکت کنندگان است که اعلام کرده اند « نگرانی متوسطی» در این خصوص دارند.

این نظرسنجی نشان داد که به رغم سطح بالایی از اضطراب در میان دارندگان حساب های بانکی در آمریکا، ۳۰ درصد از شرکت کنندگان در این زمینه «مقدار کمی نگران هستند» و ۲۰ درصد دیگر نیز «هیچ نگرانی» نسبت به سپرده های خود ندارند.

نگران‌ترین گروه‌های شرکت کننده در این نظرسنجی، جمهوری‌خواهان، مستقل‌ها، اقشار متوسط و پایین‌تر و افراد بدون مدرک دانشگاهی هستند.

همچنین, ۵۵ درصد از جمهوری‌خواهان و ۵۱ درصد از مستقل‌ها در این نظرسنجی اعلام کردند که نگرانی متوسطی از امنیت سپرده های خود در بانک ها دارند. از سوی دیگر تنها ۳۶ درصد از دموکرات‌ها در خصوص امنیت پرده های خود در بانک ها ابراز نگرانی کرده اند.

همزمان با سقوط بانک «فرست ریپابلیک» به عنوان سومین شکست بانکی بزرگ آمریکا در دو ماه اخیر، بسیاری از کارشناسان در خصوص اینکه آیا این آخرین مهره دومینوی سقوط‌های بانکی اخیر در ایالات متحده بود، یا این روند همچنان ادامه‌دار است، ابراز نگرانی کرده‌اند.

به گزارش تارنمای «هیل»، در دو ماه گذشته، سه شکست از چهار شکست بزرگ بانکی در تاریخ آمریکا رخ داد. سقوط بانک فرست ریپابلیک موجی از پرسش‌ها و تردیدها را نسبت به استحکام سیستم بانکی آمریکا و اقتصاد بزرگتری که به آن وابسته است، مطرح کرده است.

تعطیلی فرست ریپابلیک با حدود ۲۳۰ میلیارد دلار ارزش دارایی [پیش از آغاز روند ورشکستگی]، جایگاه دوم در فهرست بزرگترین شکست‌های بانکی تاریخ آمریکا را از سیلیکون ولی که در اسفند ماه با بیش از ۲۰۰ میلیارد دلار دارایی سقوط کرده بود، ربود.

مشخص نیست آیا این آخرین مهره دومینوی شکست‌های بانکی اخیر آمریکا بود یا خیر؛ این امر می‌تواند به اینکه آیا سپرده گذاران سرمایه‌های خود را از سایر بانک‌ها و موسسات مالی خارج می‌کند یا خیر، وابسته باشد.

سقوط بانک‌های سیلیکون‌ولی و سیگنچر و بانک رمزارز سیلورگیت، اعتماد به بانک‌های منطقه‌ای آمریکا را متزلزل و مشتریان را وادار کرد تا میلیاردها دلار سرمایه خود را به مؤسسات مالی بزرگ‌تر منتقل کنند به طوریکه سپرده‌های بانک فِرست‌ ریپابلیک در سه ‌ماه اول سال، بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار کاهش یافت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha