به گزارش ایرنا، مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های آمریکا (سی دی سی) روز جمعه به وقت محلی اعلام کرد دکتر راشل والنسکی در پایان ماه ژوئن این مرکز را ترک خواهد کرد.
والنسکی در نامه استعفای خود به جو بایدن رئیس جمهور آمریکا نوشته است: پایان وضعیت اضطراری سلامتی کرونا یک تحول فوقالعاده برای کشور ما، سلامت عمومی و در دوران تصدی من به عنوان رئیس مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های آمریکا است. من به درخواست شما این نقش را با هدف پشت سر گذاشتن روزهای تاریک بیماری همه گیر کرونا و ایجاد تحول در سی دی سی و بهداشت عمومی بر عهده گرفتم.
کاخ سفید نیز روز جمعه در بیانیه ای از خدمات والنسکی قدردانی کرد.
بایدن در بیانیه ای گفت: دکتر والنسکی با تمرکز استوار و تزلزل ناپذیر خود بر سلامت همه آمریکایی ها جان بسیاری از افراد را نجات داده است. او به عنوان رییس سی دی سی، سازمانی پیچیده در خط مقدم یک بیماری همه گیر را با صداقت و درستکاری رهبری کرد. وی بهترین دانشمندان و کارشناسان بهداشت عمومی خود را برای تغییر روند بحرانهای کنونی که با آن مواجه شدهایم، به کار گرفت.
رئیس جمهور آمریکا افزود: دکتر والنسکی، سی دی سی را درحالی ترک می کند که این مرکز برای مقابله با تهدیدات بهداشتی و محافظت از آمریکایی ها در موقعیت بهتری قرار گرفته است. همه ما از خدمات و تعهد او به سلامت عمومی بهره برده ایم و برای او بهترین ها را آرزو می کنم.
دبیرکل سازمان جهانی بهداشت روز جمعه پایان وضعیت اضطراری در رابطه با شیوع بیماری کووید-۱۹ را اعلام کرد اما ویروس کرونا را کماکان تهدیدی برای سلامت بشر اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، تدروس ادهانوم دبیر کل سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد: با امید به آینده، باید اعلام کنم که وضعیت اضطراری در ارتباط با بیماری کووید-۱۹ به پایان رسیده است.
وی در عین حال تاکید کرد که این موضوع به معنای از بین رفتن تهدید کووید-۱۹ نیست و خطر جهش های جدید این ویروس کماکان باقی است.
این مقام مسئول در حوزه بهداشت جهانی خاطرنشان کرد: شرایط ابتلا به کووید-۱۹ در جهان در یک سال گذشته نزولی بوده و بیشتر کشورها به زندگی عادی پیش از همه گیری این ویروس بازگشته اند.
ادهانوم تعداد کشته های کرونا را بیش از عدد رسمی هفت میلیون نفر ارزیابی کرد و گفت احتمالا حداقل ۲۰ میلیون نفر در اثر ابتلا به این بیماری کشته شده اند.
نظر شما